Επιλογή Σελίδας

Στο Κέντρο Κοινωνικοποίησης – Καφέ «Κομπολόι», βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Πιερίας, Νόπη Ναβροζίδου, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας.

Την Νόπη Ναβροζίδου υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ, Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος και την ξενάγησε στους χώρους του Εντευκτηρίου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των ΑμεΑ, όπως είναι η έλλειψη προσβασιμότητας σε χώρους και υπηρεσίες, γεγονός που καθιστά την καθημερινότητα τους εξαιρετικά δύσκολη έως προβληματική.

“Δέσμευσή μου, να συνεχίσουμε να έχουμε στενή επικοινωνία και συνεργασία, προκειμένου από κοινού να προωθηθούν λύσεις στον ζωτικό τομέα της εκπαίδευσης και ψυχοκοινωνικής στήριξης των ΑμεΑ και των οικογενειών τους”, τόνισε η Νόπη Ναβροζίδου.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που χαμογελούν και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που χαμογελούν, νοσοκομείο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο

Pin It on Pinterest

Shares
Share This