Επιλογή Σελίδας

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Μητράκα για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Νίκος είναι γεννημένος στις 5/3/2000 και αποτελεί ένα από τα πιο ταλαντούχα παιδιά της γενιάς του στο ποδόσφαιρο της Πιερίας.

Την περσινή σεζόν καθώς και τις τέσσερις προηγούμενες χρονιές αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕ Καρίτσας καταγράφοντας μάλιστα αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τα δύο τελευταία έτη, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις ακαδημίες του Πιερικού.

Αγωνίζεται τόσο ως ακραίος επιθετικός όσο και ως ακραίος οπισθοφύλακας, είναι αριστεροπόδαρος και στο πρόσωπό του ο Παναγιώτης Παρασίδης βλέπει μία υπερπολύτιμη επιλογή για την αριστερή πλευρά της ομάδας του Δία.

Η δήλωση του Νίκου Μητράκα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους της ΑΕ Καρίτσας για όλα όσα μου πρόσφεραν αυτά τα χρόνια. Τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και φυσικά τους ανθρώπους της διοίκησης, τον κ. Στάθη, τον κ. Κουτρούπα και τον κ. Γκλιάτη για την στήριξή τους προς το πρόσωπό μου.

Εύχομαι στην πρώην ομάδα μου καλή σεζόν και να πετύχει τους στόχους της.
Επίσης ευχαριστώ θερμά τον Δία Δίου για την ευκαιρία που μου δίνει να συνεχίσω να αγωνίζομαι στη Γ’ Εθνική. Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους».

Η διοίκηση του Δία Δίου καλωσορίζει τον Νίκο στην ομάδα μας και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This