Επιλογή Σελίδας

Της Μαρίλης Πινιατάρο

Η Williams έκανε γνωστό ότι ο Logan Sargeant θα αγωνίζεται για την ομάδα και την επόμενη χρονιά, ολοκληρώνοντας έτσι το grid του 2024.

Ο Αμερικανός οδηγός θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό της βρετανικής ομάδας στο πλευρό του Alex Albon, ο οποίος είχε υπογράψει πολυετές συμβόλαιο κι ήταν ήδη επιβεβαιωμένος για του χρόνου.

Ο James Vowles, team principal της ομάδας, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας με τον Logan και το 2024. Ο Logan έχει δείξει τις εξαιρετικές του ικανότητες κάτω από την πίεση της παγκόσμιας σκηνής, κάνοντάς τον απόλυτα ταιριαστό για την ομάδα μας.

«Εμπιστευόμαστε τις δυνατότητές του και πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες την επόμενη σεζόν.»

Από τη μεριά του, ο Logan Sargeant μίλησε επίσης για την ανανέωση του συμβολαίου του για το 2024: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω με τη Williams Racing για τη σεζόν του 2024. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι με την ομάδα μέχρι στιγμής, και είμαι πολύ ευγνώμων που συνεχίζω να εξελίσσομαι ως οδηγός ανάμεσα σε τόσους ταλαντούχους κι αφοσιωμένους ανθρώπους.

«Έχουμε συναρπαστικά πλάνα για το μέλλον, κι ανυπομονώ να συμβάλλω στην επιτυχία της ομάδας την επόμενη χρονιά.»

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This