Επιλογή Σελίδας

Σε Νέο Κεραμίδι, Εξοχή και Έλαφο συνέχισε την περιοδεία του ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας το βράδυ της Τρίτης.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους των περιοχών, παρουσίασε τις βασικές πτυχές του κυβερνητικού έργου την τετραετία 2019-2023 και και τόνισε την κρισιμότητα της κάλπης της 21ης Μαΐου, όπου το ζητούμενο είναι η ισχυρή ψήφος στη Ν.Δ.

Έτυχε της ιδιαίτερα θερμής υποδοχής στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου, ομάδα στην οποία έπαιξε ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής όπου ο πρόεδρος, μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστές του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία.

“Νιώθω όμορφα σε αυτό το χώρο, πέρασα έντονα όμορφες στιγμές σ’ αυτό το γήπεδο”, τόνισε ο Σπύρος Κουλκουδίνας.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που μελετούν και πίνακας

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που μελετούνΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γένι, αίθουσα σύνταξης και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, σκάκι, πίνακας και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που μελετούν και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, ηχείο, φωτισμός και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, πίνακας, ποτό και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, φωτισμός, βιολί και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, πίνακας και σκάκιΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και πίνακας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This