Επιλογή Σελίδας

Με τους κατοίκους της Χράνης, Κάτω Αγ.Ιωάννη και Π.Κεραμιδίου συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψ.Βουλευτής Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας που συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία σε κοινότητες του νομού.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας ανέπτυξε τις θέσεις της Ν.Δ. γύρω από κρίσιμα ζητήματα, απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών αλλά και νέων παιδιών που βρέθηκαν στις συναντήσεις. Ο ίδιος τόνισε πως η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων συμμετέχει ή θέλει να συμμετέχει στις εκλογές, με μια μόνο προϋπόθεση. Να πειστεί ότι μπορεί να ακουστεί η φωνή του.

Αυτές οι επισκέψεις δεν έχουν στόχο να με ακούσετε μόνο αλλά και να σας ακούσω τόνισε ο Σπύρος Κουλκουδίνας, σημειώνοντας πως η εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι μια εθνική αναγκαιότητα, αν πραγματικά δεν θέλουμε να γυρίσει η Ελλάδα πίσω.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομαΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, πίνακας και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, πλήθος και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα και φωτισμόςΜπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν γκολφ και κείμενο

Pin It on Pinterest

Shares
Share This