Επιλογή Σελίδας

Με περιοδείες σε όλες τις κοινότητες του Νομού Πιερίας συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο Σπύρος Κουλκουδίνας, υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. συναντώντας πολίτες και συζητώντας μαζί τους.

Γανόχωρα, Περίσταση και Καλλιθέα ήταν οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του το απόγευμα της Παρασκευής. Συζήτησε με τους κατοίκους των τριών κοινοτήτων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα των δομών υγείας του νομού αλλά και της τουριστικής ανάπτυξης σε 12μηνη βάση.

Στις ομιλίες του ο Σπύρος Κουλκουδίνας τόνισε πως η Πιερία έχει την δυνατότητα και όλα τα πλεονεκτήματα να διεκδικήσει προτάσσοντας εναλλακτικές μορφές τουρισμού, 12μηνη επισκεψιμότητα.

Κλείνοντας ανέφερε πως η χώρα έχει ανάγκη όσο ποτέ καθαρό ορίζοντα στην πορεία και καθαρή λύση στην ηγεσία. Στη σημερινή συγκυρία η σταθερή κυβέρνηση είναι εθνική αναγκαιότητα.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, πίνακας και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και πλήθος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This