Επιλογή Σελίδας

Αλώνια και Σφενδάμη επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψ. Βουλευτής Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας συνεχίζοντας τις συναντήσεις του με τους πολίτες της Πιερίας.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας είχε ιδιαίτερα ζεστή υποδοχή από τους κατοίκους των δυο κοινοτήτων, συνομίλησε μαζί τους ενώ στο μήνυμά του για την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου τόνισε: «Βάλαμε δυνατά θεμέλια στην Ελλάδα, παρά τους κλυδωνισμούς και τις αμέτρητες προκλήσεις σε όλους τους τομείς. Στις 21 Μαΐου επιλέγουμε σταθερότητα, συνέπεια. Επιλέγουμε το αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».

Ανταποκρινόμενος στο θερμό χειροκρότημα τόνισε: «Η νέα γενιά αυτού του τόπου είναι διαφορετική και θα σας το αποδείξει»

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, πίνακας, πλήθος και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, κλαρινέτο, βιολί και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 17 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, πλήθος και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και πλήθος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This