Επιλογή Σελίδας

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα γυναικών της Γ κατηγορίας και η ομάδα των Νεφελών ξεκινά τις φετινές της υποχρεώσεις από την Ελασσόνα όπου στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Ολυμπιώτισσες.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 3:00 το απόγευμα και η Κατερινιώτικη ομάδα εχει στόχο την νίκη που θα της δώσει την ώθηση από την πρώτη κι ολας αγωνιστική για την κατάληψη μια από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στην άνοδο στην Β κατηγορία.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε και το προπονητικό τημ έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να μην έχει προβλήματα στην κατάρτιση της αποστολής που θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής για την Ελασσόνα.

Το φετινό ρόστερ της ομάδας των Νεφελών συνδυάζει εμπειρία και νεανικό ενθουσιασμό εμπλουτισμένο και με ταλέντο στοιχεία που καθιστούν την ομάδα φαβορί για την άνοδο.

Ο Ντίνος Δαυιδόπουλος και η Γιώτα Ζακοβά θα στηριχτούν φέτος στις παρακάτω παίκτριες:

Αναγνωστοπούλου Μαρίνα ,Ασαρίδου Σωτηρία, Ασσιχίδου Αγαθή, Βογιατζή Μαρία, Γρεβενίτη Μαρία, Καπέτα Βάσω, Κάργα Μαρία ,Καστανιώτη Παγώνα, Κουκουστρίκα Πολυξένη, Μιχαηλίδου Ελένη, Μιχαηλίδου Παρασκευή, Μουρατίδου Μαρία ,Ναβροζίδου Ρίτα, Παπάζογλου Μυρτώ ,Παπακώστα Φωτεινή, Παραστατίδου Νόπη, Πατσιοδήμου Μαρία, Πλακίδου Αγγελική, Ρίζου Θεοδώρα ,Σκαμπαρδώνη Αναστασία, Τριγωντζη Ιφιγένεια, Τσιώλη Αννα και Χατζηδάκη Ταξιαρχούλα.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (27.11.2016)
11:00 Αγροτικός Αστέρας ΓΑΣ – Άγιος Νέστωρ
15:00 Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας – Νεφάλες
15:00 Κιλκισιακός ΑΟ – Ασπρόμαυρες Αμαζόνες

Pin It on Pinterest

Shares
Share This