Επιλογή Σελίδας

Ο Καμπανιακός κατάφερε στην επιστροφή του στη Super League 2 να πετύχει τον στόχο της παραμονής του στην κατηγορία. Με αντεπίθεση διαρκείας και ειδικότερα σε πλέι άουτ, όπου συγκέντρωσε 17 βαθμούς η ομάδα της Χαλάστρας, κατάφερε να πανηγυρίσει την σωτηρία της. Ο Παύλος Καθάριος μέτρησε 25 συμμετοχές και ένα γκολ.

 Ο 32χρονος μπακ-χαφ του Καμπανιακού μιλώντας για την φετινή χρονιά και την επίτευξη του στόχου της παραμονής, τόνισε στον Παύλο Κερασιώτη: «Ηταν μια χρονιά αναγνωριστική θα έλεγα για τον Καμπανιακό καθώς δεν έχει εμπειρία ως σύλλογος από πολλές επαγγελματικές συμμετοχές στη SL2. Τελείωσε ονειρικά για τα δεδομένα της ομάδας». 

Ακόμη, ο Καθάριος τόνισε: «Θεωρώ πως μέτρησε στην επιτυχία το οικογενειακό κλίμα που είχαμε μεταξύ μας και η πίστη που είχε η διοίκηση και το σταφ προς εμάς. Ηταν σημαντικό το γεγονός πως δεν μας μετέδωσαν ποτέ άγχος και πίεση όλη τη χρονιά. Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο και χαίρομαι που υπήρξα κομμάτι της και την ένιωσα έντονα καθώς μιλάμε για μεγάλο άθλο με την παραμονή της ομάδας κόντρα σε μεγάλα ονόματα της κατηγορίας. Θεωρώ πως για μεγάλη διάρκεια στο πρωτάθλημα θεωρούμασταν φαβορί για υποβιβασμό και αντιστρέψαμε όλα τα δεδομένα».

 Κλείνοντας, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον οργανισμό του Καμπανιακού για την χρονιά που πέρασε από την κεφαλή του συλλόγου μέχρι τον φροντιστή της ομάδας καθώς και τον κόσμο που πάντα ήταν δίπλα μας. Καλό καλοκαίρι να έχουμε».

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This