Επιλογή ΣελίδαςΤου Θεόφιλου Ψυχογιού

Η αποχώρηση των 4 πρώτων παικτών (Περογαμβράκης, Γκούφας, Ιβανίδης και Β. Τουλίκας) σήμανε την έναρξη «εσωτερικού ξεκαθαρίσματος» στον Πιερικό. 

Η συνέχεια, σε ανανεώσεις και αποχωρήσεις, θα κριθεί τόσο από την πορεία των διαπραγματεύσεων, όσο και από τα αποτελέσματα των επαφών με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου έχει παραδώσει ήδη τη λίστα εισηγήσεών του με 14 παίκτες που επιθυμεί να ανανεώσουν.

Περίπου 5-6 παίκτες είναι στον «αέρα», μάλλον πιο κοντά στην έξοδο, ενώ ένας-δυο νεαροί είναι πιθανό να δοθούν δανεικοί, ή να ενισχύσουν τη β΄ ομάδα των «μελανόλευκων».

Πιο κοντά σε ανανέωση δείχνουν οι έμπειροι Γιώργος Μακρής (μέσος και αρχηγός) και Μίμης Μπενίσκος (επιθετικός, ευχάριστη έκπληξη πέρυσι), ενώ σε καλό δρόμο δείχνουν και τα θέματα των Τζενγκίζ Κριεμάντι, Κωστή Δερμητζόγλου, Κώστα Μηλιώτη και Χρήστου Παπαδόπουλου (όλοι Κατερινιώτες μεσοεπιθετικοί).

Όσο για τους υπόλοιπους οκτώ;

Πιθανοί για ανανέωση δείχνουν οι Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Νίκιτς, Τακίδης, Γιαλαμίδης, Μπουζούκης, Ίτσιος και μάλλον ένας από τους τερματοφύλακες Γουναρίδη ή Παπατολίκα (δύσκολα και οι δυο, χωρίς να αποκλείεται στην πορεία).

Καμία οριστική απόφαση δεν υπάρχει για Σαχινίδη (πρώτος σκόρερ στην πορεία τίτλου με 12 γκολ), Καρτσαμπά, Δημηνά, Γ. Τουλίκα, Παντζιάλα και Μπαλάφα (οι τρεις τελευταίοι είναι νεαροί, που ίσως αξιοποιηθούν σε πρώτη ή δεύτερη ομάδα). Απλώς ίσως δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων, χωρίς να αποκλείεται διαφοροποίηση σε δεύτερο χρόνο.

Με εξαίρεση τους έξι πρώτους (μοιάζουν πιο πιθανοί για παραμονή, ειδικά για Μπενίσκο-Μακρή), τα υπόλοιπα είναι υπό συζήτηση. Δεν σημαίνει συνεπώς ότι θα υπάρξει απόλυτη ακρίβεια στα παραπάνω, ή ότι δεδομένα θα υπάρξει συμφωνία ανανέωσης ανάμεσα σε ομάδα και παίκτες της λίστας “παραμονής”, ακόμα και αν υπάρξει θετική προδιάθεση. Με επιφύλαξη λοιπόν και αν δεν υπάρξουν σοβαρές ανατροπές. Ίδωμεν…

Πηγή: Soccer Practor

Pin It on Pinterest

Shares
Share This