Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση του Δία Δίου για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Παρουσία όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του νέου τεχνικού επιτελείου καθώς και όλων των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας μας για τη νέα σεζόν, ξεκίνησε η προετοιμασία του Δία για την απαιτητική χρονιά της Γ’ Εθνικής που ξεκινά σε περίπου δύο μήνες.

Η σημερινή συνάντηση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό των ανθρώπων της διοίκησης η οποία καλωσόρισε όλα τα νέα μέλη του Δία και έδωσε τις καλύτερες ευχές προς τους πρωταγωνιστές για μία υγιή και επιτυχημένη σεζόν.

Ακολούθησε η ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές από το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλή τον Παναγιώτη Παρασίδη, τον Μανώλη Μπατσαρά ως βοηθό προπονητή και τον Λάμπη Κουτσικανίδη ως προπονητή τερματοφυλάκων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε το πρόγραμμα της προπόνησης το οποίο για πρώτη ημέρα περιλάμβανε ζέσταμα και οικογενειακό διπλό, ενώ από αύριο και για κάθε μέρα η προετοιμασία θα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ένταση σε μία φιλόδοξη προσπάθεια από την πλευρά της ομάδας μας για μία ακόμη πιο επιτυχημένη και παραγωγική σεζόν συγκριτικά με την προηγούμενη.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση του Δία Δίου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This