Επιλογή Σελίδας

Την καταδίωξη του πρωτοπόρου ΓΑΣ Σβορώνου συνεχίζει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας τον ΠΟ Φήκης.

Μόλις στο 5′ ο Χατζής έβαλε μπροστά στο σκορ τον Εθνικό, πετυχαίνοντας το 0-1 με πλασέ στην “καρδιά” της αντίπαλης άμυνας, εκμεταλλευόμενος γύρισμα του Κριεμάντι

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 62′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χ. Παπαδόπουλου. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Κόλα από τον Τσιγαρίδα.

Έτσι, η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου έφτασε τους 28 βαθμούς και παραμένει στο -2 από τους Σβορωνιώτες, έχοντας ισόβαθμό της τον ΑΟ Νέας Αρτάκης ενώ έναν βαθμό πιο πίσω παραμένουν Πιερικός και Αστέρας Σταυρού.

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Εθνικός υποδέχεται την ΑΕ Λευκίμμης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας) με βοηθούς τους Κατσαρό (ΕΠΣ Ευρυτανίας) και Σφυρή (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΟ Φήκης (Τ. Ρούσσας): Μήλος, Γιαννούλας (85′ Μπακατσής), Τσιγαρίδας, Ιωάννου, Δρόσος, Καλαμαράς (85′ Δούλαλας), Πολυζόπουλος, Μπαλτάς, Τζέλης, Παναγιώτου (79′ Γούλας), Μπαμπατσιάς (66′ Κατσιούλας).

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Β. Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα (85′ Βαρυτιμίδης), Λαμπίρης, Γιαννίτσης, Χατζής (66′ Ιγγλέζος), Παπαδόπουλος Χ. (66′ Ζουκάν), Ιντζόγλου, Σεχολάρι (46′ Τσιομήτας), Κριεμάδι (46′ Τουλίκας Γ.), Κλιγγόπουλος, Τουλίκας Β..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This