Επιλογή Σελίδας

Στο γήπεδο των Μουδανιών ο τοπικός Π.Ο. νίκησε τον Αιγινιακό με 2-1 σ’ ένα δυνατό και κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενουμενοι προηγήθηκαν στο 8″ όταν σε φοβερή μπαλιά του Παρδάλη ο Νίκος Σαββίδης με κεραυνό έκανε το 0-1.

Στο 25′ ο Μαντζίρης με κοντινή κεφαλιά, μετά από κτύπημα κόρνερ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 65′ ανατράπηκε ο Σμυρλής από τον γκολκίπερ Κουγιουμτζόγλου και ο Ντούνγκα ευστόχησε από τα 11 βήματα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη αδικείται κατάφωρα από το τελικό αποτέλεσμα, αφού έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Παρδάλη στο 41′ και τον Σαββίδη στο 60′ για να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, που αξίζε σύμφωνα με την αγωνιστική της παρουσία στο ματς.

Ενώ έχει και σοβαρά παράπονα από τη Διαιτησία του κ. Κωστούλα από τον Έβρο.

Συγκεκριμένα δεν απέβαλε τον Κέντρο στο 59′ όταν κτύπησε εκτός φάσης τον Αβραάμ και επίσης στο τελευταίο 15′ με τ’ αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα του και την ανοχή του στον καθυστερησεις των γηπεδούχων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα η Πιερική ομάδα διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πεναλτυ, που αγνόησε σε ανατροπή του Κοσμίδη στο 84′ και σε χέρι αμυντικού των Μουδανιών σε προσπάθεια του Παρδάλη στο 3′ των καθυστερήσεων.

Διαιτητής: ο κ. Κωστούλας Αριστείδης της ΕΠΣ Έβρου ο Βοηθός Διαιτητή κ. Κατσαντούρας Ευάγγελος της ΕΠΣ Έβρου και ο κ. έτερος Βοηθός κ. Διονύσης Ιάκωβος της ΕΠΣ Θράκης.

Όλοι τους ήσαν εχθρικοί για τον Αιγινιακό.

Οι συνθέσεις :
Π.Ο. Μουδανιών (Γιώργος Ακριτόπουλος): Τάμπος, Αθανασιάδης, Μανόλωφ, Ρογγότης, Σμυρλής, Μαντζίρης, Σπάσιτς, Ντούνγκα, Σακελλαρίου, Κανάνι, Κέντρος.
Αιγινιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Κουγιουμτζόγλου, Αβραάμ (70′ Καρτσαμπάς Α.), Κακατάτσιος (70′ Ζώβληκας), Δαραής, Καρτσαμπάς Χ., Μπουρανής (65′ Κόλα), Σαββίδης, Κοσμίδης, Παρδάλης, Χατζηδίμπας, Γιαζιτζόγλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This