Επιλογή Σελίδας

Την απόκτηση του Δημήτρη Δημηνά έκανε γνωστή ο Δίας Δίου με σχετική του ανακοίνωση. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό, παραμένει όμως “κάτοικος” Πιερίας, “μετακομίζοντας” στο Δίον κι έτσι και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτριο Δημηνά για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Δημήτρης είναι γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου 1999, αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού αλλά και του επιθετικού μέσου και προέρχεται από μία πληρέσταση χρονιά στη Γ’ Εθνική, αγωνιζόμενος στον πρώτο γύρο της περσινής σεζόν με τη φανέλα του Αλμυρού και στον δεύτερο με την αντίστοιχη του Πιερικού.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ενώ έχει επίσης αγωνιστεί σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας και με την ομάδα του ΝΠΣ Βόλου.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δία Δίου καλωσορίζει το Δημήτρη στην ομάδα μας και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This