Επιλογή Σελίδας

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Πιερικός-Πανσερραϊκός από τον κορυφαίο αθλητικό ιστοχώρο της Πιερίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Συνθέσεις:

Πιερικός: Γουμαγιάς, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου (42′ Ρέγιες), Παντελιάδης, Μακρής (57′ Φρέντερικς), Μαρτίνεζ, Θάνος (46′ Αθανασιάδης), Ολγκίν, Γκουγκουλιάς.

Στο πάγκο: Καρακούτσης ,Πλάτανος ,Ρέγιες ,Παστός ,Κωνσταντινίδης ,Φρέντερικς ,Τόσκας

Πανσερραϊκός: Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Καλί, Βοσκόπουλος, Μπανκουρά (85′ Τράκις), Τάντιτς, Σκάγκλια (58′ Παπάζογλου), Κωνσταντινίδης, Λεοζίνιο (46′ Αθανασιάδης), Μιχαήλ, Ζαχαρόπουλος.

Στο πάγκο: Κυριακίδης ,Κοντός ,Γεωργίου ,Παπάζογλου ,Χόγιος ,Αθανασιάδης ,Τράκις

Δοκάρια: 4′ Τάντιτς

Το “φιλμ” του αγώνα:

4′: Από κόρνερ του Πανσερραϊκού, σουτ του Τάντιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κατέληξε στη συμβολή των δοκαριών του Πιερικού.

8′: Σουτ του Γκουγκουλιά, διαγώνια, μέσα από την περιοχή των Σερρών, κατέληξε στα χέρια του Βαλσαμάκη

12′: Φάουλ σε εξαιρετική θέση για τον Πιερικό,αλλά η μπάλα σταμάτησε στο τείχος.

27′: Πέναλτι για τον Πανσερραικό μετά από ανατροπή του Λεοζίνιο από τον τερματοφύλακα του Πιερικού Γουμάγια.

28′ ΓΚΟΛ! 0-1: ο Λεοζίνιο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε.

35′: Ο Ολγκίν ξεφεύγει από τους αμυντικούς του Πανσερραικού και βγαίνει μόνος με τον Βαλσαμάκη,αλλά κόβεται τελευταία στιγμή από τον Βοσκόπουλο σε μια φάση που οι Κατερινιώτες ζήτησαν πέναλτι.

40′ ΓΚΟΛ! 0-2: Από όμορφη σέντρα του Λεοζίνιο από τα δεξιά των Σερρών ο Μπανκουρά με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Ο Ολγκίν δέχεται την απέυθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Παπασταμάτη για χτύπημα εκτός φάσης στον Κωνσταντινίδη.

45′:Αλλαγή για τον Πιερικό, βγαίνει από τον αγώνα ο Γιαζιτζόγλου και στην θέση του πέρασε ο Ρέγιες. Ο αριστερός μπακ του Πιερικού βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Λεοζίνιο, σε φάση που ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε να δει την κόκκινη κάρτα (παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα).

46′: Αλλαγή για τον Πανσερραικό,βγήκε από το παιχνίδι ο Λεοζίνιο και στη θέση του πέρασε ο Αθανασιάδης. Αλλαγή και για τον Πιερικό, βγήκε ο Γκουγκουλιάς και μπήκε στο αγώνα ο Πλάτανος.

47′ ΓΚΟΛ! 0-3: Μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Κωνσταντινίδης από τα αριστερά, ο ΜΙχαήλ έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή του Πιερικού κάνοντας το 0-3.

57′: Αλλαγή για τον Πιερικό, βγαίνει από τον αγώνα ο Μακρής και στο παιχνίδι μπαίνει ο Φρέντερικς

59′: Αλλαγή για τον Πανσερραικό, βγαίνει ο Σκάγκλια και μπαίνει ο Παπάζογλου.

61′: Βαθιά μπαλιά από την άμυνα του Πανσερραικού για τον Μπανκουρά ο οποίος έστρωσε στο επερχόμενο Παπάζογλου που σούταρε αλλά η μπάλα χτυπισε σε τάκλιν του Εξουζίδη και πέρασε κόρνερ.

65′: Σουτ του Τάντιτς μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά έδιωξε πάνω από την γραμμή της εστίας ο Χατζηζήσης σε κόρνερ.

73′: Ακύρωση (λανθασμένα) γκολ για τον Πιερικό ως οφσάιντ, με τον Πλάτανο να σεντράρει για τον Θάνο και αυτός εμφανώς από κανονική θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

80′ ΓΚΟΛ! 0-4: Μετά από λάθος γύρισμα του Εξουζίδη στον τερματοφύλακα του Πιερικού, ο Αθανασιάδης μπήκε στη πορεία της μπάλας και σε κενή εστία έκανε το 0-4.

85′ ΓΚΟΛ! 1-4: Μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Παντελιάδη, ο Φρέντερικς βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με άψογο πλασέ σημείωσε το γκολ της τιμής για τον Πιερικό.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπασταμάτης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ελευθερίου, Νικολόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ολγκίν, Πλάτανος – Βοσκόπουλος, Λεοζίνιο, Ν. Ζαπρόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ολγκίν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This