Επιλογή ΣελίδαςΤου Παναγιώτη Πετρόπουλου

Ο σταρ του εξωφύλλου του NBA 2K21, Damian Lillard, συμμετέχει και στο soundtrack του νέου παιχνιδιού του franchise. Εκτός από παίκτης των Portland Trail Blazers, ο Dame D.O.L.L.A είναι και γνωστός recording artist, κάτι που πρόκειται να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά με δύο νέα κομμάτια του στη μουσική του νέου τίτλου. Άλλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι The Weeknd και Travis Scott.

Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού φρόντισε να δημιουργήσει ένα setlist που θα ικανοποιήσει τους fans του, ζητώντας τη βοήθεια ονομάτων όπως Lebron James, Pharrell Williams και Imagine Dragons για το σχεδιασμό του. Το soundtrack θα περιέχει 52 κομμάτια μόλις κυκλοφορήσει ο τίτλος στα current-gen συστήματα (όλα τους διαθέσιμα στο Spotify αυτήν τη στιγμή), αριθμός που θα ανέβει κατά πολύ μόλις γίνει το άλμα στις κονσόλες νέας γενιάς, όταν και θα φτάσει στα 202 κομμάτια.

Το NBA 2k21 θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, PC και Google Stadia. Αργότερα θα διατεθεί και για PlayStation 5, Xbox Series X.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This