Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου, όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα υποδεχθεί την Λευκίμμη, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θεόδωρος Κοντόπουλος με βοηθούς τους Μιλτιάδη Μπουρονίκο και Δημήτριο Δίχρη από την Λάρισα. Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτριος Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Α’ Δημοτικό Κέντρο Κατερίνης όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί τον Θεσπρωτό, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Δημεράς με βοηθούς τους Θωμά Βαλιώτη και Χρήστο Νάκα από την Λάρισα. Παρατηρητής θα είναι ο Κυριάκος Μερκενίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικά όπου ο Σβορώνος θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Κατσικά, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χαράλαμπος Μαργαρίτης με βοηθούς τους Γεράσιμο Μιχάλα και Στεφανία Σάτκλιφ από την Κέρκυρα. Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτριος Κωνσταντίνου από την Άρτα.

Τέλος, στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας όπου ο Βατανιακός θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτριος Μώκος από την Θεσπρωτία με βοηθούς τους Ζώη Νάστο και Αλέξανδρο Ζιώγα της ΕΠΣ Περβέζης/Λευκάδος. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κατσουλίδης της ΕΠΣ Ηπείρου.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_10_12.2023.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This