Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023.

Στο Γήπεδο Φήκης, όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα αντιμετωπίσει την Φήκη, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα με βοηθούς τους Θεόδωρο Κατσαρό από την Ευρυτανία και Σταμάτιο Σφυρή της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής θα είναι ο Βασίλειος Μπίττας της ΕΠΣ Ηπείρου.

Στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης όπου ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την Λευκίμμη, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Τσιώρης από την Άρτα με βοηθούς τους Άγγελο Αθανασίου από την Άρτα και Αλέξανδρος Δρουδάκη από την Κοζάνη. Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτριος Γούκος της ΕΠΣ Ηπείρου.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου όπου ο Σβορώνος θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Άρτας, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Τικόζογλου με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και Χρήστο Χρυσανίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Θεόδωρος Καράμπουλας από την Λάρισα.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Βατάν όπου ο Βατανιακός θα υποδεχθεί το Κιλελέρ, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτριος Θεοχάρης με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τασσιόπουλο και Δημήτριο Σακκά της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης από τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This