Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου, όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα υποδεχθεί τον Αστέρα Πετριτή, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γεώργιος Τασιόπουλος με βοηθούς τους Σταμάτιο Σφυρή και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής θα είναι ο Θεόφιλος Φωτιάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί την Φήκη, διαιτητής του αγώνα θα είναι η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη με βοηθούς τους Θωμά Βαλιώτη και Δημήτριο Διχρή από την Λάρισα. Παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Πεντζερετζής από το Κιλκίς.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Αγιάς όπου ο Σβορώνος θα αντιμετωπίσει το Κιλελέρ, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπούμπας με βοηθούς τους Ορέστη Ευαγγέλου και Θωμά Γκέλη της ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κρίκης από τα Τρίκαλα.

Τέλος, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης Νίκος Κίλιμπας όπου ο Βατανιακός θα αντιμετωπίσει τη Νέα Αρτάκη, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αναστάσιος Τριγάζης με βοηθούς τους Χρήστο Γκούβα και Παρασκευή Παντελίδου της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Μητροφάνης από την Αθήνα.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_26_11.2023.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This