Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 2ης αγωνιστικής των Play Off του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 29 Μαρτίου 2026.
Στο Δημοτικό Γήπεδο Εξοχής όπου θα αναμετρηθούν Ερμής Εξοχής και Πιερικός, διαιτητής θα είναι ο Λάμπρος Λάμπρου, με βοηθούς τους Απόστολο Καλογριανίτη και Χρήστο Χρυσανίδη, της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Αναστάσιος Χριστοδούλου, της ΕΠΣ Ημαθίας.
Στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας, όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα αντιμετωπίσει τη ΑΕ Αλεξάνδρειας, διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Δώνης με βοηθούς τους Νικολάκη Ματσιά και Σπυρίδωνα Σιδερά, της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Νικόλαος Σάββας, της ΕΠΣ Σερρών.
Διαιτητές – Αξιωματούχοι της ΕΠΣ Πιερίας σε αγώνες Γ’ Εθνικής
Νέα Ιωνία – Αμαρυνθιακός: Μπίνιας Ελευθέριος (β’ βοηθός)
Ανθούπολη Λάρισας – Λευκίμμη: Βρούζος Κωνσταντίνος (Παρατηρητής)
Αναλυτικά, οι ορισμοί εδώ














