Επιλογή Σελίδας

Μοναδική υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι Μακρυγιάλου, Μεθώνης, Αγαθούπολης και Παλαιού Ελευθεροχωρίου στον Σπύρο Κουλκουδίνα υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. που συνεχίζει το πρόγραμμα ομιλιών του σε κάθε κοινότητα του νομού.  

Στο Μακρύγιαλο νιώθω μεγάλη συγκίνηση, γιατί από την πρώτη στιγμή με αγκαλιάσατε τόνισε ανοίγοντας την ομιλία του, χειροκροτούμενος από τους κατοίκους ο Σπύρος Κουλκουδίνας.

Τόνισε πως  την 21η Μαΐου οι πολίτες της χώρας θα επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα καθορίσουν ουσιαστικά την πορεία προόδου και ανάπτυξης.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γυρίσει η χώρα πίσω, τόνισε ο Σπύρος Κουλκουδίνας ενώ  παρουσίασε συνοπτικά τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Ν.Δ. και έκανε ειδικές αναφορές σε ζητήματα που αφορούν τη βόρεια Πιερία.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, φωτισμός και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, πίνακας και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, πλήθος και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, πλήθος και κείμενο που λέει "Σπύρος Κουλκουδίνας PMATO PALTTNE"Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This