Επιλογή Σελίδας

Επειδή η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει τα πάντα και θα είναι αυτή που θα ορίσει ποιος θα κυβερνήσει, όσο πιο ισχυρό είναι το μήνυμά της, τόσο πιο κοντά θα μας φέρει στη σιγουριά και στην πρόοδο.

Πιστεύουμε ότι το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, είναι το κρίσιμο ζήτημα για την ευημερία, την πρόοδο και τη διαφύλαξη της Δημοκρατίας.

Αναφέρομαι στην ευθύνη της επιλογής, -στις Εθνικές εκλογές- , και πιο συγκεκριμένα, αυτών που εμείς ψηφίζουμε για να παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις, όποτε αυτό χρειάζεται.

Διότι έρχονται οι μεγάλες κρίσεις, οι ιστορικές στιγμές και θα πρέπει ορισμένοι να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.

Διότι κανείς δεν θέλει να ζήσει μια ιστορική τραγωδία και να γίνουμε έρμαιο των κάθε λογής εξωτερικών ή εσωτερικών δυνάμεων.

Διότι κανείς δεν θέλει να είμαστε αδύναμοι για να υπερασπιστούμε -ενδεχόμενα- εθνικά και κυριαρχικά δικαιώματα και να ντρεπόμαστε να φωνάζουμε ότι είμαστε Έλληνες.

Με “γνώμονα” όλα τα ανωτέρω, ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, διότι έχουμε φιλότιμο, αντοχές, ευρηματικότητα και αγάπη για τον συνάνθρωπο και την πατρίδα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για μια Ελλάδα παραγωγική, κοινωνική, ψηφιακή, πράσινη, δίκαιη και ισχυρή. Προανήγγειλε το σχέδιο και τη βούληση που με την ψήφο των πολιτών θα πάμε την Ελλάδα μπροστά, σταθερά και με τόλμη στις επόμενες γενιές.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε Πιερίας, με όραμα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών και του τόπου μας.

Νόπη Ναβροζίδου

Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε Πιερίας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This