Επιλογή ΣελίδαςΗ επιτυχημένη συνεργασία του Σάκη Παπαβασιλείου με τον ΣΦΚ Πιερικός θα συνεχιστεί και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Όπως γνωστοποιήθηκε από την κατερινιώτικη ομάδα, ο 43χρονος τεχνικός θα εξακολουθήσει να έχει το “τιμόνι” ενώ στο πλευρό του θα έχει όλους τους συνεργάτες του, δηλαδή τον γυμναστή φυσικής κατάστασης, Γιάννη Κασκαμπανιώτη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Σάββα Ταταρίδη και τον αναλυτή ποδοσφαίρου, Κωνσταντίνο Τσακιρίδη. Ο Μάκης Θεοχάρης θα παραμείνει γενικός αρχηγός.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με το επιτυχημένο προπονητικό του επιτελείο και για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Μετά από τις συναντήσεις οι οποίες έλαβαν μέρος ανάμεσα στα μέλη της υπό σύστασης νέας ΠΑΕ και του προπονητή του συλλόγου μας, ειδικότερα μεταξύ του υποψηφίου προέδρου της νέας ΠΑΕ Στέφανου Μπιτόπουλου και του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου, προέκυψε η τελική συμφωνία.
Το πετυχημένο μοντέλο της περσινής σεζόν το οποίο έφερε την ομάδα του Πιερικού πρωταθλήτρια στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας και ως εκ τούτου στα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών συνεχίζει το έργο του.
Το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου με προπονητή τον Σάκη Παπαβασιλείου, γυμναστή φυσικής κατάστασης τον Γιάννη Κασκαμπανιώτη, προπονητή τερματοφυλάκων τον Σάββα Ταταρίδη, αναλυτή ποδοσφαίρου τον Κωνσταντίνο Τσακιρίδη και Γενικό αρχηγό τον Μάκη Θεοχάρη θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This