Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Έτοιμη να συμμετάσχει σε έναν ακόμη εγχώριο τελικό είναι η Paris Saint-Germain που απόψε φιλοξενείται στο Stade Michel d’Ornano από την Caen στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γαλλίας. Πάμε να δούμε την αναμέτρηση:

Stade Malherbe Caen – Paris Saint-Germain     @ Stade Michel d’Ornano, Caen

Λίγες μόνο ημέρες μετά την κατάκτηση και μαθηματικά του Championnat πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή του, η ομάδα του Unai Emery θα διεκδικήσει μια ακόμη συμμετοχή σε τελικό, κάτι που είναι συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια της εγχώριας παντοκρατορίας της. Η ομάδα που απόψε θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Stade de France θα είναι -ποδοσφαιρικά μιλώντας- με το ενάμιση πόδι κάτοχος του Coupe de France, μιας και θα έχει απέναντί της την Les Herbiers, ομάδα της κατηγορίας National (ερασιτεχνικής).

Πώς έφτασαν εδώ

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη επί της Lyon στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, αλλά η μέχρι τώρα πορεία τους μόνο έτσι θριαμβευτική δεν ήταν. Στους δύο προηγούμενους γύρους που συμμετείχε (οι δύο πρώτοι γι’ αυτούς) χρειάστηκε το ημίωρο της παράτασης για να υποτάξει εκτός έδρας τη Metz και τη Rousillon. Αντιθετως, οι Παριζιάνοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ξεπεράσουν με ευρείες νίκες κατά σειρά τις Rennes, Guingamp, Sochaux και Marseille με συνολικό ενεργητικό τα 17 γκολ!

Προϊστορία

Η προϊστορία σαφώς και ευνοεί τους Παριζιάνους που παραδοσιακά δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απέναντι στους Νορμανδούς της Caen τα τελευταία χρόνια. Απόδειξη οι δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες την πρόσφατη 10ετία, πριν πάμε στο 2008 που βλέπουμε την τελευταία νίκη της Caen. 

Τι θα επιλέξουμε

H Paris St.Germain είναι η ομάδα που είναι ψημένη σε τέτοιου είδους παιχνίδια, συνηθισμένη πλέον να κατακτά τα πάντα εντός συνόρων. Η πρόκληση βέβαια του να αγωνισθεί στον τελικό απέναντι στην Les Herbiers, είναι από μόνη της ένα κίνητρο για πρόκριση και για τους γηπεδούχους. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πάμε αλλού από το διπλό που θα το εμπλουτίσουμε και με το over.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Coupe de France (Demi-Finale)
22:00 SM Caen – Paris St.Germain 2 & Over 2.5 Goals (1.53) 1-3 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This