Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Γαλλία, με την 24η αγωνιστική να είναι προ των πυλών. Πάμε να δούμε την αποψινή αναμέτρηση:

Dijon FCO (16) – Olympique de Marseille (7)     @ Stade Gaston-Gerard, Dijon

Προϊστορία:  0 – 0 – 3  (όλα Over+GG)

Μάχη με τις δύο ομάδες να έχουν ανάγκη τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, με τη γηπεδούχο Dijon να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού με μόλις δύο βαθμούς απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα (μόνο το Coupe de France αποτελεί ευχάριστη έκπληξη). Απέναντί της σήμερα μια Marseille που περνάει δύσκολη περίοδο, αγωνιστικά και διοικητικά, η νίκη της μεσοβδόμαδα ίσως αποτελέσει απαρχή ενός θετικού σερί.

Αφενός λοιπόν η Dijon της μόλις μίας νίκης στα έξι πρόσφατα παιχνίδια στη Ligue 1 (κι αυτή επί της Monaco) παρουσιάζοντας μάλιστα επιθετική δυστοκία κι από την άλλη η Marseille των δύο εκτός έδρας νικών στα 10 τελευταία εκτός το τελευταίο τρίμηνο.

Ισχυρή η παράδοση σε ό,τι αφορά τα γκολ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ενώ είναι ευνοϊκή και για τους Μασσαλούς. Δεν είναι όμως ακόμη σε κατάσταση να την εμπιστευθούμε και με εναλλακτική πρόταση το αμφίσκορο αποτέλεσμα, θα πάμε στην επιλογή των 2-4 γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J24)
21:45 Dijon FCO – Olympique de Marseille 2 – 4 Goals (1.53) 1-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This