Επιλογή Σελίδας

Του Ευάγγελου Μίχου

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που έμενε ελεύθερος από το Αμβούργο και ψάχνει ομάδα για να κάνει restart στην “γυάλινη” (λόγω πολλών τραυματισμών) καριέρα του, γράφτηκε μέχρι και για την Λαμία, με το 24ο Ευαγγέλιο όμως, να βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Με τον ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, είναι γνωστοί. Σε βαθμό που μπορούν να τρώνε ψάρι στα Καμμένα Βούρλα ή να πίνουν καφέ στο Ντίσελντορφ. Θέμα πάντως να δούμε τον διεθνή Έλληνα στόπερ με την φανέλα της Λαμίας στο νέο πρωτάθλημα σχεδόν το αποκλείω. Όσο κι αν η πόρτα της θα είναι ανοικτή.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πάντως που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βολιδοσκόπησε την επιστροφή του στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι μέσω ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ χωρίς να βρει… θερμή ανταπόκριση, εμφανίστηκε διπλά προβληματισμένος στο τραπέζι με τον Παπαϊωάννου. Και λόγω έλλειψης προτάσεων (ο πλούσιος ιατρικός φάκελλος του παίζει ρόλο) αλλά και επειδή τα συμβόλαια που του προτείνονται είναι πολύ χαμηλά(οικονομικά).

Μάθαμε πάντως πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος περιμένει πρόταση από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Έτσι τουλάχιστον του έχει μεταφερθεί αλλά ακόμη και να συμβεί αυτό θα πρέπει να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην Αγγλία. Γιατί τα προσόντα, την εμπειρία και το όνομα/βιογραφικό το έχει για Premier League.

Θυμίζω πως στην Σέφιλντ πήγε τον Γενάρη ένας άλλος Έλληνας στόπερ από την Γερμανία, ο Παναγιώτης Ρέτσος, δανεικός από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Δεν ευδοκίμησε εκεί, δεν έκανε ούτε ενός λεπτού συμμετοχή στην Premier League και επιστράφηκε στις “ασπιρίνες” (όπου το πιθανότερο είναι, την ερχόμενη σεζόν, να σταλεί άλλου με νέο δανεισμό).

Πηγή: Sport 24

Pin It on Pinterest

Shares
Share This