Επιλογή Σελίδας

Σε κάθε γωνιά της Πιερίας και με ιδιαίτερη αποδοχή από τον κόσμο συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας.

Η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και των εξαιρετικής ποιότητας τοπικών προϊόντων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του με τους κατοίκους του οικισμού Ράχης και της κοινότητας Λόφου το απόγευμα του Σαββάτου. Σημείωσε πως κεντρική προτεραιότητα στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. για τον αγροτικό τομέα αποτελούν οι δικαιότερες και ταχύτερες αποζημιώσεις για όλους τους δικαιούχους με επικαιροποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ καθώς και νέα αρδευτικά έργα που θα στηρίξουν την αγροτική παραγωγή.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας συνομίλησε με τους κατοίκους και απάντησε σε ερωτήσεις τους και αναφέρθηκε στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου τονίζοντας: Δοκιμαστήκαμε στα δύσκολα, μάθαμε από τα λάθη μας, είμαστε αποφασισμένοι, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε, να πάμε την Ελλάδα ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα πιο τολμηρά μπροστά.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, πίνακας και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 13 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, κλαρινέτο, βιολί και ακορντεόνΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και γάμοςΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κουστούμιΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This