Επιλογή Σελίδας

Την περιοχή του υδραγωγείου και ειδικότερα στο καφενείο Τσαχούρ, επέλεξε για να ανοίξει την Τετάρτη το απόγευμα τις προεκλογικές του ομιλίες στην Κατερίνη ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας.

Όπως είπε ο ίδιος στην έναρξη της ομιλίας του, «είναι η γειτονιά μου, οι φίλοι και οι άνθρωποι που συναντώ καθημερινά. Γι' αυτό και αποφάσισα από εδώ να ξεκινήσω τις συναντήσεις μου στην Κατερίνη, για να πάρω μεγαλύτερη δύναμη»! Στην ομιλία του ο Σπύρος Κουλκουδίνας τόνισε: «Βάλαμε δυνατά θεμέλια στην Ελλάδα, παρά τους κλυδωνισμούς και τις αμέτρητες προκλήσεις σε όλους τους τομείς. Το ξέρετε και το νιώθετε ότι η Ελλάδα πατάει πια γερά στα πόδια της. Αυτό δεν έγινε με ευχές. Έγινε με αγώνα και συστηματική δουλειά, που αυτή η παράταξη ξέρει να δίνει. Έγινε με γενναίες θεσμικές τομές, με τολμηρές μεταρρυθμίσεις, με αποφασιστικότητα και δυναμισμό».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "NA ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπύρ Κουλ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ"Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, πλήθος και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, πίνακας, πλήθος και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, πλήθος και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και γένιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This