Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το πιερικό ντέρμπι ανάμεσα στον Βατανιακό και τον ΓΑΣ Σβορώνου που διεξήχθη στο γήπδο του Βατάν το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σβορώνου προηγήθηκε 0-1 στο 7′ με γκολ του Μπατζώνη ενώ ο Βατανιακός ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Κανταρτζή στο 35′.

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του Βατάν στο φετινό πρωτάθλημα ενώ οι Σβορωνιώτες δε μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στις νίκες μετά το “τρίποντο” της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Αστέρα Πετριτή.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που του δημιουργήθηκε όταν ο Κυρτέγος βρήκε με σέντρα από δεξιά τον Μπατζώνη στο ύψος του πέναλτι και αυτός με σουτ εν κινήσει νίκησε τον Φιρινίδη και “έγραψε” το 0-1.

Ο Βατανιακός “απάντησε” στο 35′ με κεφαλιά του Κανταρτζή μετά από φάουλ του Ντόση, με το 1-1 να διαμορφώνεται στο 35′.

Πέρα από το γκολ, ο Βατανιακός απείλησε στο 19′ με ένα σουτ του Μητράκα που ήταν απελπιστικά άστοχο ενώ ο Σβορώνος απώλεσε ευκαιρίες με τον Κυπαρίσση στο 15′ και στο 37′ ενώ στο 56′ ο Φιρινίδης απομάκρυνε σέντρα των φιλοξενούμενων, στη μοναδική αξιόλογη φάση που καταγράφηκε μπροστά στις δύο εστίες.

Το “φιλμ” του αγώνα
7′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Κυρτέγος από δεξιά έκανε το γύρισμα προς το σημείο του πέναλτι και ο Μπατζώνης με σουτ εν κινήσει νίκησε τον Φιρινίδη και έκανε το 0-1.
15′ Μετά από σέντρα του Ξυδούς από αριστερά, ο Κυπαρίσσης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φιρινίδη.
19′ Ο Μητράκας βρέθηκε απέναντι από τον Κούζα μέσα στην περιοχή και αριστερά αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε… πλάγιο άουτ.
35′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντόση από δεξιά, ο Κανταρτζής πετάχτηκε εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας του Σβορώνου και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
37′ Από πάσα του Μπατζώνη ο Κυπαρίσσης έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε κόρνερ αφού πρώτα η πορεία της αλλοιώθηκε από αντίπαλο αμυντικό.

56′ Επικίνδυνη σέντρα του Βούλγαρη από δεξιά, ο Φιρινίδης βγήκε και βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να αποκλείσει το ενδεχόμενο απειλής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Αλμπάντη και Παπαβασιλείου, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Σαμανίδης (15′) και Δερμίσης (24′) του Βατανιακού και ο Σκαμπαρδώνης (53′) του ΓΑΣ Σβορώνου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Κανταρτζής, Τόσκας, Μυρτολλάρι, Μαργαρίτης (75′ Γκαράτζιας), Ανανιάδης, Μιτακίδης (85′ Κυπαρίσσης), Ντόσης (85′ Μάλα), Μητράκας (64′ Τσενικλής).

Σβορώνος (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κούζας, Βούλγαρης, Λαγδάρης (31′ λ.τ. Σκαμπαρδώνης), Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλος, Μυστρίδης, Ξυδούς (58′ Κατσιάκης), Κοντοθανάσης (58′ Δεμηρτζόγλου), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (78′ Φωκαΐδης), Μπατζώνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This