Επιλογή Σελίδας

Δείτε τι δήλωσαν μετά τη νίκη του Θερμαϊκού Κορινού με 2-1 επί του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου που χάρισε το πρωτάθλημα στους Κορινιώτες, οι ποδοσφαιριστές Μπάμπης Ζαπουνίδης, Άγγελος Αντωνιάδης, Νίκος Γκαντάς, Θανάσης Κατσιούλης και Γιώργος Λαγδάρης.

Ο “γερόλυκος” του Θερμαϊκού Κορινού και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, Μπάμπης Ζαπουνίδης, μπαίνει ως αλλαγή και πετυχαίνει το… “γκολ της ζωής” του, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου και στέλνει την ομάδα του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, κατακτώντας παράλληλα το πρωτάθλημα στη Β’ κατηγορία του νομού.

Όταν επί 18 συναπτά έτη αγωνίζεσαι σε μία ερασιτεχνική ομάδα και δη του τόπου καταγωγής σου, δικαιούσαι και ως αρχηγός να… ομιλείς και να πανηγυρίζεις λίγο περισσότερο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με τον πιο εμφατικό και συναρπαστικό τρόπο που θα μπορούσες να σκεφτείς και να φανταστείς! Όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που λατρεύουμε σε μία μόνο συνέντευξη οδηγό για το παρόν και το μέλλον! Τotal Respect.

Ο oldschool ποδοσφαιριστής του Θερμαϊκού Κορινού, Νίκος Γκαντάς, παίρνει τη σκυτάλη του… πρωταθλήματος, μέχρι, τουλάχιστον, να παρέμβει ο συμπαίκτης του, Θανάσης Κατσιούλης και όχι μόνο, για την πιο fair play στιγμή, on camera παρακαλώ, απόδοσης τιμής, αναγνώρισης και σεβασμού της νέας γενιάς στους μπαρουτοκαπνισμένους του αθλήματος! Total Respect, guys…

Θανάσης Κατσιούλης – Γιώργος Λαγδάρης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This