Επιλογή Σελίδας

Της Νίκης Μπάκουλη

Ο Πολ Πογκμπά είχε ‘πεταχτεί’ πέρυσι μέχρι την Κορέα, μαζί με τη μητέρα του (‘γιατί μου φέρνει τύχη. Υπήρξε αρχηγός ποδοσφαιρικής ομάδας’), για λόγους που αφορούσαν την Adidas. Δεν πρόλαβε να προσγειωθεί στη Σεούλ και πήγε σε variety show -που παρακολουθεί την καθημερινότητα ανύπαντρων ανδρών celebrities, με τις μητέρες τους να είναι στο στούντιο και να σχολιάζουν τη ζωή των παιδιών τους. Δεν θέλω να σταθείς στη θεματολογία, αλλά στο αίτημα που απηύθυναν στον Πογκμπά, να δοκιμαστεί στην εθνική πολεμική τέχνη, δηλαδή το tae kwon do. Πρώτα τον τάισαν (παραδοσιακά πικάντικα φαγητά) και τον πότισαν (αλκοολούχο ποτό από ρύζι).

Ο Γάλλος δήλωσε θαυμαστής του tae kwon do και γνώριζε πως ο Παρκ Γι Σουνγκ βοηθήθηκε από τα χρόνια που πέρασε σε προπονήσεις στην πολεμική τέχνη, όταν ήλθε η ώρα να κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο. Του πρότειναν να κάνει ένα μίνι μάθημα. Το αποδέχθηκε -με την υψομετρική διαφορά να είναι το άπαν του οπτικού υλικού. Πώς τα πήγε; Δες -μαζί με το πώς αντέδρασε η μητέρα του, όταν της είπε πως θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδί.

Σε ό,τι αφορά τα τελευταία νέα του Πογκμπά και το τι θα κάνει με την καριέρα του, δεδομένου ότι κυκλοφορούσε εντόνως πως ήλθε η ώρα να αφήσει το Old Trafford (ήταν γνωστό το ενδιαφέρον των Ρεάλ και Γιουβέντους), δημοσιογράφος ‘τιτίβισε’ πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε διαδικασία επέκτασης του συμβολαίου του. Στόχος είναι να κρατήσει τον 27χρονο για άλλα πέντε χρόνια, με τον Μίνο Ραϊόλα να είναι έτοιμος να ακούσει τι έχει να πει ο σύλλογος. Δύσκολα ωστόσο, θα ανακοινωθεί κάτι πριν ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος -πολλώ δε, από τη στιγμή που η ομάδα ‘μάχεται’ για μια θέση στο UEFA Champions League. Aν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, θα είναι σε θέση να απαιτήσει ό,τι θέλει. Αν δεν ανταποκριθεί, θα ‘χει να κατηγορήσει μόνο τον εαυτό του.

Πηγή: Contra

Pin It on Pinterest

Shares
Share This