Επιλογή ΣελίδαςΤου Ντίνου Γεωργίου

Αφού αποκάλυψε πως ο Damian Lillard θα είναι στο cover art του NBA 2K21 για τις τωρινής γενιάς κονσόλες, η 2K Games σήμερα παρουσίασε και ποιός θα είναι στο cover του παιχνιδιού για τις κονσόλες επόμενης γενιάς. Δεν είναι κανένας άλλος από το αστέρι των New Orleans Pelicans, Zion Williamson. Δεν πρόκειται για έκπληξη καθώς ο Zion βραβεύτηκε με τον τίτλο του καλύτερου κολλεγιακού παίκτη της χρονιάς και η ανόδος του στην μεγάλη κατηγορία έχει δημιουργήσει τόσο hype όσο και η άνοδος του LeBron James σχεδόν 20 χρόνια πριν.

Αν και θεωρείται ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες του NBA, η επιλογή του Zion Williamson ως cover superstar έχει δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς έχει παίξει ελάχιστα στο NBA, με τις συμμετοχές του να έχουν φτάσει στις 19 αυτή την σεζόν.

Αύριο, η 2K Games θα παρουσιάσει τον τρίτο και τελευταίο cover star του NBA 2K21 καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνίδιου. Πέρα από τις κονσόλες της επόμενης γενιάς, το NBA 2K21 θα κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Stadia, PC και Switch.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This