Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

H ημέρα του μεγάλου πρώτου εγχώριου τίτλου έφτασε και οι δύο καλύτερες ομάδες -Paris Saint-Germain και Monaco- θα δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο του Matmut Atlantique για να τον κατακτήσουν. Ο Μονεγάσκος, όπως σε κάθε μεγάλο ραντεβού έτσι και σήμερα, θα είναι εκεί να σας παρουσιάσει τον τελικό του Coupe de la Ligue.

Paris Saint-Germain – AS Monaco     @ Matmut Atlantique, Bordeaux

Η κάτοχος και νικήτρια των τεσσάρων τελευταίων τελικών, Paris Saint-Germain, είναι έτοιμη να κατακτήσει τον πέμπτο στη σειρά και να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι η περυσινή χρονιά (που δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα) ήταν μόνο μια σύντομη παύση στην κυριαρχία της. Κεντρικό πρόσωπο ο νεαρός σταρ Kylian Mbappe που πέρυσι αντιμετώπισε τη νυν ομάδα του με τη φανέλα της σημερινής αντιπάλου.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Πριγκιπάτου που προέρχεται από πολύ καλό σερί επιτυχημένων εμφανίσεων που της έχει σχεδόν διασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο φετινό Championnat, θα βρει μπροστά της απόψε το πιο δύσκολο εμπόδιο που δεν είναι άλλο από την ομάδα του Unai Emery.

Τι θα επιλέξουμε
Οι δύο ομάδες διακρίνονται για το επιθετικό τους ταμπεραμέντο χωρίς να έχουν πείσει ιδιαίτερα για την αμυντική τους λειτουργία που -ειδικά εκτός συνόρων- τους κόστισε φέτος ουκ ολίγες φορές τα όνειρα και τους στόχους τους. Με την ευχή να παρακολουθήσουμε ένα θέαμα αντάξιο της αξίας και της ποιότητας των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, θα επιλέξουμε το συνδυασμό των γκολ (over) με το αμφίσκορο αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Coupe de la Ligue (FInale)
22:05 Paris St.Germain – AS Monaco Over 2.5 Goals & Goal/Goal (1.70) 3-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This