Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του ΓΑΣ Σβορώνου στα γραφεία του συλλόγου στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος».

Ο προπονητής της ομάδα, Νίκος Θεοδοσιάδης ανέλυσε την μεγάλη νίκη του ΓΑΣ στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕ Κιλελέρ την οποία χαρακτήρισε μεγάλης αξίας λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζαν οι «κιτρινόμαυροι», έδωσε τα εύσημα στους συνεργάτες του για την άριστη προετοιμασία των παικτών του για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ίδιο να απουσιάζει από τις προπονήσεις λόγω ίωσης, αναφέρθηκε στο επικείμενο απαιτητικό εντός έδρας «ραντεβού» με την Αναγέννηση Άρτας και τέλος έκανε και ένα σύντομο σχόλιο αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Θεοδοσιάδης:

“Καλησπέρα. Μία ακόμη μεγάλη και σημαντική νίκη για εμάς, μία νίκη που για μένα προσωπικά αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες ιδιαιτερότητες. Πέρα από την αξία και την αγωνιστική ετοιμότητα του αντιπάλου είχαμε να αντιμετωπίσουμε και κάποια προβλήματα με ιώσεις και εγώ βασικά που όλη την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήμουν στην προπόνηση γιατί ήμουν άρρωστος. Και όπως καταλαβαίνετε για εμένα ήταν μεγάλο πρόβλημα γιατί δε μπορούσα ουσιαστικά να δουλέψω με την ομάδα πάνω στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, στον Γρηγόρη Τσαουσίδη και στον Λαμπη Κουτσικανίδη που παρά την απουσία μου είχαν την ομάδα σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Εγώ πήγα κατευθείαν στο παιχνίδι την Κυριακή και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την απουσία του Νέστορα Κωτσιόπουλου που για εμάς ξέρετε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του. Ενός ποδοσφαιριστή που είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στην κατηγορία.

Παρόλα αυτά καταφέραμε και πετύχαμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Βέβαια θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι η απόδοση η δική μας ήταν τέτοια που δεν έδειξε ο αντίπαλος το πόσο καλή ομάδα είναι. Στα πρώτα 10 λεπτά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, από κει και πέρα πήραμε τον πλήρη έλεγχο και καταφέραμε μέσα από τη σωστή διαδικασία να παίξουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει, να φέρουμε τη μπάλα εκεί που πρέπει και να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας τα πλεονεκτήματα αλλά και τις αδυναμίες του αντιπάλου. Νομίζω σε μεγάλο βαθμό το κάναμε και καταφέραμε να προηγηθούμε σχετικά νωρίς στο 20-22’ αν θυμάμαι καλά με ένα γκολ που δεν ήταν μέσα από οργάνωση, δεν ήταν μέσα από μία δομημένη επίθεση αλλά ήταν μία απομάκρυνση δική μας και βέβαια εκεί μίλησε η ποιότητα του Νίκου Κυπαρίσση ο οποίος διεκδίκησε μια μπάλα με δύο αμυντικούς δίπλα του και με την ποιότητά του μας έβαλε μπροστά στο σκορ.

Ελέγχαμε στη συνέχεια το ρυθμό, δημιουργήσαμε τις φάσεις, σουτάραμε, δεν ευτυχήσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ και δεχθήκαμε ένα γκολ σε ένα καθοριστικό σημείο, στο 40’ περίπου. Και ενώ ήμασταν σε οργανωμένη άμυνα και πίσω από τη μπάλα, δε λειτουργήσαμε καλά απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή που ξέραμε και είχαμε επισημάνει την ποιότητά του και ότι μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Συγχαρητήρια σε εκείνον, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ αλλά νομίζω εμείς του δώσαμε το δικαίωμα και μοιραία πήγαμε στα αποδυτήρια με ισόπαλο αποτέλεσμα και ενώ έτσι όπως ήταν η εικόνα του παιχνιδιού δε θα έπρεπε.

Στο ημίχρονο φοβήθηκα μήπως τα παιδιά επηρεαστούν από το γκολ αλλά μιλήσαμε, είπαμε πως είμαστε καλύτεροι, να συνεχίσουμε σε αυτό που κάνουμε και το γκολ θα έρθει. Και έτσι και έγινε. Αν και θεωρώ ότι στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήμασταν καλοί. Χάσαμε λίγο την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωσή μας, κέρδισε ο αντίπαλος 4-5 συνεχόμενα κόρνερ, βέβαια είχαμε πολύ καλή συμπεριφορά στις στατικές φάσεις και στις αμυντικές και στις επιθετικές. Από εκεί και πέρα πάλι ξαναπήραμε τα ηνία του παιχνιδιού, καταφέραμε με μία στατική φάση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοντοθανάση και ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ του Πάρη Φυτόπουλου να μπούμε μπροστά στο σκορ και κάναμε πιο εύκολη τη διαδικασία.

Το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για εμάς, ο αντίπαλος ρίσκαρε και λίγο παραπάνω, βρήκαμε χώρους πολλούς, πετύχαμε και ένα τρίτο γκολ με τον Μπατζώνη και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα. Γενικά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με βάση και την αξία του αντιπάλου και με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους και από τη δουλεία που κάνουν. Το καλοκαίρι κανένας δεν πίστευε σε αυτά τα παιδιά και κανένας δεν πίστευε ότι μπορούν να φτάσουν εδώ. Αλλά εμείς που δουλεύουμε εδώ μαζί με αυτά τα παιδιά ξέρουμε τις ικανότητές τους και που μπορούν να φτάσουν. Και αυτό που έχει γίνει και αυτή η ομάδα βρίσκεται τόσες αγωνιστικές στην πρώτη θέση δεν είναι τυχαίο, έχει γίνει μέσα από σκληρή δουλεία και αξίζουν στα παιδιά πολλά συγχαρητήρια.

Είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο και απαιτητικό με μία ομάδα ιστορική όπως η Αναγέννηση Άρτας. Μία ομάδα η οποία έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρία και πρέπει να δώσουμε το 100% για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας κρατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαστε δόξα τω Θεό καλά, δεν έχουμε θέματα υγείας και προβλήματα τραυματισμών. Ευελπιστούμε να περάσουν και οι επόμενες μέρες χωρίς προβλήματα για να είμαστε όλοι και όταν λέω όλοι το εννοώ γιατί για μένα όλοι οι ποδοσφαιριστές μου είναι βασικοί”.

Σε ερώτηση για το πότε αναμένεται η επιστροφή του Δημήτρη Δημητρίου στην αγωνιστική δράση:

“Έχει μπει στη διαδικασία επανένταξης, κάνει κάποια κομμάτια μόνος του και κάποια με την ομάδα. Θεωρώ πως την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεσή μας”.

Σε ερώτηση για το πως αξιολογεί μέχρι στιγμής το φετινό πρωτάθλημα και αν υπάρχουν ομάδες που του έχουν προκαλέσει εντύπωση:

“Νομίζω ότι έτσι όπως είχε δει εγώ τον όμιλο, οι ομάδες είναι σωστά στη βαθμολογία και με βάση την εικόνα μέχρι τώρα νομίζω ότι η βαθμολογία λέει την αλήθεια. Από εκεί και πέρα πάντα σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν οι ευχάριστες και οι δυσάρεστες εκπλήξεις. Σίγουρα ευχάριστη έκπληξη για μένα που δεν το περίμενα είναι η ομάδα του Αστέρα Σταυρού η οποία βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποιες ομάδες που εγώ θεώρησα ότι με βάση την εικόνα και με βάση αυτά που είχα δει ότι θα ήταν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα αλλά είναι ακόμα νωρίς, είμαστε στη 12 η αγωνιστική. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο. Πρέπει τουλάχιστον για τη δική μας την ομάδα, εμείς να συνεχίσουμε ταπεινά και προσγειωμένοι, να φτάσουμε στο στόχο όσο πιο γρήγορα γίνεται και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This