Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αετοί Βέροιας, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τους Ίκαρους Γιαννιτσών, προσεγγίζοντας από μία κινηματογραφική  και φιλότεχνη σκοπιά τον αγώνα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση:

“Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ “Βικέλας” απόλαυσαν μια εξαιρετική ταινία μικρού μήκους, που έφερε τον τίτλο “Η σκισμένη φανέλα του Μάκη Ιωσηφίδη”.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα με τους Ικάρους Γιαννιτσών και ενώ οι αντίπαλοι μας προηγούνταν με έναν πόντο διαφορά και σε μια προσπάθεια επαναφοράς της μπάλας από την ομάδα μας, ο Μάκης Ιωσηφίδης δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του, ούτε βεβαίως και η φανέλα του.

Το οφθαλμοφανέστατο (και παρατεταμένο) τράβηγμά της στάθηκε εμπόδιο να πάει προς την αγαπημένη του μπάλα και όπως γίνεται αντιληπτό, χωρίς να υπάρξει σφύριγμα, δεν μπορεί να υπάρξει happy end στο σενάριο της σημερινής παράστασης.

Στο γήπεδο υπήρξε άνθρωπος των αντιπάλων που βιντεοσκόπησε για λογαριασμό της ομάδας του τον σημερινό αγώνα και αναμένουμε με ιδιαίτερη προσμονή να προβάλλουμε ξανά τη σημερινή ταινία ώστε να τη δουν και οι φίλαθλοι που δεν βρέθηκαν στο ΔΑΚ “Βικέλας”.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Για κάποιο λόγο (τον οποίο φανταζόμαστε δεν θα μάθουμε ποτέ) υπάρχει μία τάση τελευταία να μας ωθούν σε δημοσίευση των παραπόνων μας…

Για κάποιο λόγο, η προσπάθεια των Αετών Βέροιας (με έναν πρόεδρο και μια διοίκηση που αποφάσισαν να επενδύσουν στο άθλημα) έχει λειτουργήσει αρνητικά στον ψυχισμό ορισμένων και τους ωθεί σε κινήσεις που μας βάζουν σε (περίεργες) σκέψεις…

Ερώτηση – απορία : θέλουμε τελικά να υπάρχουν άνθρωποι που επενδύουν στο μπάσκετ ή να τους αποβάλλουμε κι αυτούς με 5 φάουλ;

(Υ.Γ. : Η φανέλα του Μάκη θα βρίσκεται από αύριο στο Λούβρο, εμπλουτίζοντας τη συλλογή του φημισμένου μουσείου…)”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This