Επιλογή Σελίδας

Την ζωή του BernieEcclestone, ο οποίος βρέθηκε στο τιμόνι της Formula 1 για περισσότερα από σαράντα χρόνια και τη μετέτρεψε σε κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Lucky, που έρχεται αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Μέσα από τα οκτώ επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα παρακολουθήσουμε βήμα βήμα τα σημεία σταθμούς της διαδρομής του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Formula 1. Από το 1949 που δοκίμασε για πρώτη φορά την τύχη του ως οδηγός της Formula 3, έως το 1978 που έγινε διευθύνων σύμβουλος της Formula One Constructors Association (FOCA), αλλά και τη θέση του στο σήμερα. Εκτός από την επιχειρηματική πορεία του Ecclestone, η σειρά θέτει στο μικροσκόπιο και την προσωπική του ζωή, όπως τους τρεις γάμους του, τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και δωροδοκία, αλλά και την αμφιλεγόμενη για πολλούς προσωπικότητά του.

Το Lucky, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με BAFTA, Manish Pandey (Senna), θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Cosmote Sport 5HD και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή την ίδια ώρα στο κανάλι. Αμέσως μετά την προβολή του, κάθε επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για on demand προβολή στην υπηρεσία Cosmote TV Plus.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This