Επιλογή Σελίδας
Τρία επίλεκτα «All Star μέλη» της Κ12 της ΕΠΣ Πιερίας (Γιώργος/Playzone, Δημήτρης/Ακαδημία Κατερίνης 2006, Νίκος/Ακαδημία Κατερίνης 2006), ανοίγουν τα φτερά τους, στην πρώτη «stand up» συνέντευξη της ποδοσφαιρικής ζωής τους, με όνειρα και φιλοξοξίες, που συγκλίνουν σ’ έναν κοινό στόχο, την καταξίωση σε υψηλότερο επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών.

Οι εκκολαπτόμενοι μάγοι της στρογγυλής θεάς στα γήπεδα του νομού Πιερίας και μαθητές δημοτικών σχολείων της Κατερίνης, κάνουν… media debute, στην πιο αγνή και «against modern football» εποχή της ποδοσφαιρικής τους ζωής, με μοναδικές, απολαυστικές κι ανεπανάληπτες viral ατάκες.

Μέσα σε έντεκα μόλις λεπτά, απαντούν κι εντυπωσιάζουν με την κρίση, την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό τους, με θεματικές, μεταξύ άλλων, για το ποδόσφαιρο, τα πρότυπα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το σχολείο, τη φιλία, το fair play, τις συμβουλές του προπονητή, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τον Πιερικό, τον… Θωμά Μαύρο, τα μαθηματικά, τα λογοτεχνικά βιβλία, τις τηλεοπτικές σειρές και τον Διευθυντή τους -Δάσκαλε, Βασίλη Τσακιρίδη, total respect!- (σ.σ. οκ, τον Διευθυντή των δύο εκ των τριών, για την ακρίβεια…)

Αφορμή αποτέλεσε η εκδήλωση της ΕΠΣ Πιερίας, για την απονομή των επάθλων Fair Play στους νεαρούς αθλητές των ομάδων Κ16 και Κ14 της περσινής περιόδου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων της ΕΠΟ.

Άλλωστε, το ποδόσφαιρο, «αν τυραννάς την μπάλα είναι δύσκολο…». Διαφωνεί κανείς; Πόσες φορές, «χρειαζόμαστε όλοι από μία μπάλα», εντός ή εκτός γηπέδου;

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This