Επιλογή Σελίδας

Η φετινή non stop σεζόν τον έφερε στην βιτρίνα του ΠΑΟΚ και στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον της αγοράς. Με γνώμονα την ποδοσφαιρική πραγματικότητα που διαμορφώνεται σε κάθε ομάδα εκεί όπου όλοι έχουν την… τιμή τους, τα δεδομένα του ΠΑΟΚ γύρω από την υπόθεση Γιαννούλη είναι συγκεκριμένα, αγγίζοντας τη ρήτρα των δέκα εκατ. ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί σαν σενάριο πως η Λοκομοτίβ Μόσχας αναμένεται να επανέλθει για τον Γιαννούλη. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ φιγουράρει στη Ρωσία, ωστόσο, δεν έχει καταγραφεί κάτι… χειροπιαστό παρά τα διάφορα σενάρια κατά καιρούς. 

Φυσικά, η περίπτωση του Γιαννούλη φιλοξενήθηκε και στην Τουρκία δεδομένου πως τον παρουσίαζαν μεταγραφικό στόχο της Φενέρ και της Μπεσίκτας, με τις αναφορές να μένουν, όμως, σε φιλολογικό επίπεδο. Σαφώς, υπάρχουν αρκετά «μάτια» πάνω στον αριστερό οπισθοφύλακα του Δικεφάλου και ήδη έχουν καταγραφεί διάφορες ερωτήσεις από Ιταλία μεριά αλλά για την ώρα δεν έχει πέσει κάποια πρόταση με συγκεκριμένα νούμερα στο τραπέζι του Δικεφάλου.

Κάτι που αν συμβεί, θα πρέπει να ικανοποιήσει και τον ΠΑΟΚ και τις φιλοδοξίες του Γιαννούλη. Εξάλλου το βασικό για τον Κατερινιώτη μπακ είναι να πορευθεί με αργά και σταθερά βήματα, χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη, απολαμβάνοντας για την ώρα τα όσα ζει στις τάξεις του Δικεφάλου…

πηγή: sdna.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This