Επιλογή ΣελίδαςΔιεξάγεται αύριο και μεθαύριο, Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Ιουλίου, το Final Four του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Παίδων αγωνιστικής Περιόδου 2019-20, στο Final Four, θα πάρει μέρος η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας του κάθε ομίλου της πρώτης  φάσης (σύνολο τρεις) και η νικήτρια των αγώνων μπαράζ οι οποίες  θ’ αγωνιστούν σε ουδέτερο των ομάδων γήπεδο.

Οι ομάδες είναι:

  • ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
  • ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας
  • ΑΣ Άθλος Αλεξάνδρειας
  • ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας

Στις 18:00 ο Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει τον Φίλιππο Βέροιας, ενώ αμέσως μετά (20:00) ο Ζαφειράκης Νάουσας θα αναμετρηθεί με τον Άθλο Αλεξάνδρειας.

Το katerinisport.gr θα δώσει φυσικά το παρών και σε αυτό το μπασκετικό διήμερο και θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη και των τριών αγώνων, λεπτό προς λεπτό, ως εκ τούτου μείνετε συντονισμένοι για να μη χάσετε στιγμή και από αυτή τη διοργάνωση!

Οι νικητές των δύο σαββατιάτικων αναμετρήσεων θα τεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή στις 12:30 στον τελικό της διοργάνωσης με τη νικήτρια ομάδα να ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ και να παίρνει την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί από 13 έως και  17 Ιουλίου 2020 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος των αγώνων της Τελικής Φάσης του Final Four, στην Πρωταθλήτρια ομάδα  (νικήτρια του Τελικού) θα απονεμηθεί Κύπελλο και Διπλώματα με Χρυσό μετάλλιο στους δώδεκα αθλητές, καθώς και στον προπονητή τους.

Στην ομάδα που θα καταλάβει τη δεύτερη (ηττημένη του Τελικού) θέση, θ’ απονεμηθούν Διπλώματα με Αργυρό μετάλλιο.

Το πρόγραμμα του Final Four

Ημιτελικοί (04.07.2020)
18:00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (Ταρενίδης Στ. – Ταρενίδης Κ.)

20:00 ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας – ΑΣ Άθλος Αλεξάνδρειας (Ταρενίδης Στ. – Ταρενίδης Κ.)

Τελικός (05.07.2020)
12:30 Νικητές Α’ και Β’ Ημιτελικού (Ελευθεριάδης – Εκίζογλου)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This