Επιλογή Σελίδας

Την 6η εντός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πέτυχε ο Πιερικός, ο οποίος στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου επιβλήθηκε με 4-0 του Θεσπρωτού, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, το απόγευμα της Κυριακής.

Δυο γκολ για τους Κατερινιώτες πέτυχε ο Σαραντίδης, στο 10′ και στο 70′ και από ένα οι Ματζαλάκου στο 38′ και Καρατάσιος στο 52′.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου έφτασε τους 30 βαθμούς και παρέμεινε στο -3 από τον πρωτοπόρο Σβορώνου και στο -2 από τον δεύτερο του πίνακα, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, προσπερνώντας τον ΑΟ Νέας Αρτάκης ο οποίος έχασε εκτός έδρας από τον Αστέρα Σταυρού, ομάδα που ισοβαθμεί με τον Πιερικό στην 3η θέση.

Ο Θεσπρωτός έμεινε στους 14 βαθμούς και υποχώρησε στη 13η θεση της βαθμολογίας.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Πιερικός “δοκιμάζεται” στη δύσκολη έδρα του ΑΟ Νέας Αρτάκης ενώ ο Θεσπρωτός υποδέχεται τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Οικονομίκος και Καλαϊτζής συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να αργεί να τελειώσει την προσπάθεια κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Θεσπρωτού να διώξουν.
4′ Πλασέ του Οικονομίκου από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
5′ Μετά από συνδυασμό των γηπεδούχων από δεξιά, ο Μίγγος έκανε την πάσα στον Σαραντίδημ αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
7′ Μπλέτσας-Οικονομίκος-Μπαλογιάννης συνδυάστηκαν με τελικό αποδέκτη τον τελευταίο ο οποίος έκανε του σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο Πάνου.
9′ Παράλληλο γύρισμα του Σαραντίδη από δεξιά, πλασέ του Μπαλογιάννη στην κίνηση, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
10′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Σαραντίδης εκμεταλλεύτηκε γύρισμα του Μπαλογιάννη και με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό.
17′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράπτη, ο Αγγελούλης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κωνσταντινίδης απομάκρυνε τη μπάλα.
18′ Γρήγορη αντεπίθεση για τον Πιερικό όμως ο Οικονομίκος έκανε αδύναμο σουτ που κατέληξε στα χέρια του Πάνου.
26′ Γύρισμα του Κλεμέντε, προβολή του Καρατάσιου στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα στα χέρια του Μπαλάφα.
35′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη ο Γιαλαμίδης έπιασε την κεφαλιά και από κοντά ο Μπλέτσας δε μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
38′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Καλαϊτζής έκανε τη σέντρα και ο Ματζαλάκου με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0 για τον Πιερικό.

52′ ΓΚΟΛ! 3-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη ο Γιαλαμίδης έπιασε την κεφαλιά, ο Πάνου απέκρουσε εκπληκτικά αλλά ο Καρατάσιος με νέα κεφαλιά “έγραψε” το 3-0.
58′ Μετά από ωραία ενέργεια του Κωνσταντινίδη ο Μπλέτσας με σουτ από το ύψος της περιοχής ανάγκασε τον Πάνου σε σπουδαία επέμβαση στη γωνία του.
63′ Ο Σαραντίδης απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο με ωραία ενέργεια αλλά το σουτ του έξω από την περιοχή έφυγε μόλις άουτ.
70′ ΓΚΟΛ! 4-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη, ο Σαραντίδης με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημεράς με βοηθούς τους Βαλιώτη και Νάκα, της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικος (Σάκης Παπαβασιλείου): Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης Δ., Καλαϊτζής, Γιαλαμίδης, Καρατάσιος, Μπλέτσας (75′ Μυρωτής), Οικονομίκος (83′ Στόιος), Μπαλογιάννης (71′ Κατσιαμήτας), Μίγγος, Σαραντίδης (83′ Στραβογιάννης), Ματζαλάκου (75′ Φασίδης).

Θεσπρωτος (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Πάνου, Νικολάου, Σάκκος (66′ Αποστόλου), Μπουμπούκης (46′ Ραπτόπουλος), Συμεωνίδης, Αγγελούλης, Παλαμούτσος, Κλεμέντε (46′ Τσιαφίτσας), Ράπτης (71′ Νικολάου), Ροβίνας, Βιγιάλμπα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This