Επιλογή Σελίδας

Το εισιτήριο της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία “σφράγισε” στο Αμύνταιο ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας!

Ο νταμπλούχος Ημαθίας, για την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου, επικράτησε εύκολα του τοπικού Ερμή με 5-1 και πλέον μπορεί να σχεδιάζει τα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, περιμένοντας παράλληλα και την δικαίωσή του στην ένσταση που κατέθεσε ο Αετός Βαρβάρας.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν “παράσταση για έναν ρόλο”, με την ομάδα του Χρήστου Ζαρογιάννη να δείχνει από την αρχή… ποιος είναι το αφεντικό!

Με δύο γρήγορα γκολ, από τον Λέκκα στο 11ο και τον Αργυρόπουλο στο 17ο λεπτό, οι Ημαθιώτες έβαλαν τις βάσεις για την επικράτησή τους, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ράδης στο 70′ και ο Μουρατίδης στο 75′ έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Στο 78′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Λαφογιάννη (1-4), για να διαμορφώσει το τελικό 1-5 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Κουτσούκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσάνης (Κοζάνης), με βοηθούς τους Τσάγκα και Δημητριάδη (Καστοριάς).

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Γ. Ελκας): Μήτκας, Κοάτσης, Λυπίτκας (73′ Παπαχρήστου), Καζάνας (10′ λ.τ. Μπασούρης), Τσορλίνης, Κώττας, Κεσίδης (78′ Λαφογιάννης), Γιορτεσίδης, Μακρής, Μπούκτσης, Ατσκα.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Χρ. Ζαρογιάννης): Μυλωνάς, Πίτος, Τζημογιάννης, Ράδης, Κουτσούκης, Δημητρούσης, Μπρέγκου, Λίβας (60′ Χατζόπουλος), Λέκκα (79′ Μουστάκας), Αργυρόπουλος, Κίτσα Γκρεστ (60′ Μουρατίδης).

Μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησαν πανηγυρισμοί από τους παίκτες, τους προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Μέγα, για την σπουδαία αυτή επιτυχία τους.

Πηγή: Kerkidasport

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This