Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πήρε ο Πιερικός, επικρατώντας με 1-0 του Τηλυκράτη Λευκάδας, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Οι Κατερινιώτες έφτασαν στην επικράτηση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέρι στο 10′, με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Έτσι, ο Πιερικός έφτασε τους 7 βαθμούς, βρίσκεται στην 3η θέση παραμένοντας στο -2 από την κορυφή, εκεί όπου “συγκατοικούν” Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ ο Τηλυκράτης έμεινε στους 4 βαθμούς και στην 8η θέση, μαζί με Θεσπρωτό, Αναγέννηση Άρτας και Αιγινιακό.

Το “φιλμ” του αγώνα
4′ Σουτ του Σαλπιγγίδη από διαγώνια θέση εντός περιοχής, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
10′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κέρι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 για τον Πιερικό. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι του Τεγούση (είδε την κίτρινη κάρτα) έπειτα από σουτ του Τάτου ο οποίος είχε δεχθεί τη μπάλα από σέντρα του Τσαγκαλίδη.
41′ Μετά από σέντρα του Τεγούση η μπάλα έφτασε στον Τσούτση που έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, ο Μένκα έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
45’+2′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στα χέρια του Λαζαρίδη.

55′ Διαγώνιο σουτ του Γατόπουλου, απέκρουσε σωτήρια ο Λαζαρίδης.
60′ Σουτ του Περιστέρη, η μπάλα έφυγε άουτ.
64′ Μετά από συρτό γύρισμα του Ζδράβου από αριστερά, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Πιερικού χωρίς να μπορέσει ο Σαλπιγγίδης να τη βρει.
71′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κέρι, ο Λαγός στο δεύτερο δοκάρι δε μπόρεσε να σουτάρει, κάνοντας λάθος εκτίμηση.
73′ Μετά από πάσα του Περιστέρη, ο Τεγούσης έκανε το σουτ αλλά αυτό κόπηκε.
77′ Ο Κίναλης με διπλή προσπάθεια μπλόκρε τη μπάλα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούτση.
79′ Σουτ του Τάτου έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Λαζαρίδης.
82′ Σουτ του Τσούτση, η μπάλα έφυγε άουτ.
90′ Κλασική χαμένη ευκαιρία για τον Τηλυκράτη με το πλασέ του Τουρλίδα από τη μεγάλη περιοχή να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Την ερχόμενη αγωνιστική, ο Πιερικός αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον Άρη Φιλιατών ενώ ο Τηλυκράτης αγωνίζεται επίσης εκτός έδρας, με τον Ερμή Αμυνταίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκουντέλας (ΕΠΣ Καρδίτσας) με βοηθούς τους Παπαγεωργόπουλο (ΕΠΣ Τρικάλων) και Νάκα (ΕΠΣ Λάρισας).

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Ανδρικόπουλος (49′), Λαγός (62′) – Τεγούσης (9′), Σαλπιγγίδης (56′), Παπαδόπουλος (72′), Λαζαρίδης (90’+3′)

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Περικλής Αμανατίδης): Μένκα (69′ λ.τ. Κίναλης), Ανδρικόπουλος, Τσαγκαλίδης (59′ Παπαδόπουλος), Κωτσιόπουλος, Μυρωτής, Λαγός, Ιρινιμπαμπάζι (76′ Κραγιόπουλος), Τάτος, Κέρι, Γατόπουλος (59′ Ζησούλης), Μπαστακός (59′ Σεχολάρι)
Τηλυκράτης (Γιώργος Κατηφόρης): Λαζαρίδης, Τεγούσης, Περιστέρης, Σαλπιγγίδης (75′ Μπαρλογιάννης), Κατσαμάγκας, Τσούτσης, Σκιαδάς, Ράγιας, Μπελεβώνης, Καταγής (69′ Τουρλίδας), Ζδράβος.