Επιλογή Σελίδας

Ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη λανθασμένη, όπως αποδείχθηκε, απόφασή της καριέρας του και αναφέρθηκε με πολύ θετικά σχόλια στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Επειδή το συζητάω αρκετά τώρα που είμαι στην Κατερινή, είναι αλήθεια. Βοηθάει η πόλη των Ιωαννίνων, έχω προσαρμοστεί και όποιος νέος παίκτης έρχεται προσαρμόζεται εύκολα. Αν μιλήσετε με τους Έλληνες που έχουν περάσει από την ομάδα, είναι απίθανο να βρείτε κάποιον που θα πει άσχημο λόγο. Είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι δημοφιλής προορισμός. Εχουμε 12 μήνες τουρισμό. Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η διοίκηση. Όσα χρόνια είναι στο τιμόνι της ομάδας η οικογένεια Χριστοβασίλη έχει καλή στάση σε οποιονδήποτε δουλεύει στην ομάδα».

Για την εξέλιξη του Πήλιου υπογράμμισε: «Ο Πήλιος είναι καλός παίκτης και καλό παιδί. Τον ξέρω πολλά χρόνια. Έχει μεγάλη εξέλιξη και τώρα έχει αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς χαιρόμαστε πιο πολύ από αυτόν».

Για το παρελθόν του σημείωσε: «Από τις μεγάλες ομάδες δεν είχα πρόταση. Όταν τελείωνε το συμβόλαιό μου υπήρξε ενδιαφέρον, ήταν και καλή η χρονιά μου. Από εξωτερικό, κυρίως, γιατί το είχα βάλει προτεραιότητα. Εμείς οι παίκτες ώρες ώρες δεν παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις. Τη σκέφτομαι συνέχεια αυτή την απόφαση. Η μία πρόταση ήταν από την Τουρκία και η άλλη από την Ουγγαρία. Εκείνες τις ημέρες εγώ δεν είχα ξαναρθεί σε τέτοια κατάσταση και πήρα την λάθος απόφαση, βάσει του αποτελέσματος. Έτσι είναι στη ζωή».

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This