Επιλογή Σελίδας

Στη ζώνη των πλέι οφ ανόδου μπήκε ο Απόλλων Λιτοχώρου, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, επικρατώντας με 4-1 της Αναγέννησης Σβορώνου, η οποία βρίσκεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη με 34 βαθμούς και απέχει 2 βαθμούς από τη σωτηρία.

Η Αναγέννηση ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους, με τον Σαρρή στην πρώτη φάση του αγώνα να κάνει το 0-1 με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από προσωπική κούρσα από δεξιά.
Η ισοφάριση για τον Απόλλωνα ήλθε στο 43′ με κεφαλιά του Αντωνόπουλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σέντρα από δεξιά.
Στο 49′ ο ίδιος παίκτης με σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 2-1.
Στο 60′ ο Κουκουνάρας με ατομική ενέργεια από αριστερά και σουτ με το δεξί άφησε “άγαλμα” τον Δούλια, διαμορφώνοντας το 3-1.
Το τελικό 4-1 για την ομάδα της Νότιας Πιερίας που έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της, έγινε στο 67′ με καρφωτή κεφαλιά του Δαλαμήτρα στο πρώτο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Λαφατζή και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λιτοχώρου: Μπαλάφας, Ντάγκι, Φούφι, Σ. Παπαδιαμαντής (Αδαμίδης), Ν. Παπαδιαμαντής, Καλαμπάκας, Κουκουνάρας (Μάλλας), Μρούκου, Αντωνόπουλος (Σπυριδόπουλος), Παπαϊωάννου, Δαλαμήτρας (Φρασιόλας).
Αναγέννηση Σβορώνου: Δούλιας, Στεφανίδης, Πέλπας, Σιγανός, Μπουρονίκος, Καταχιώτης, Παπαζήσης, Χρύσου (66′ Καλουτσίδης), Σαρρής (77′ Ελέζι), Νέτσικας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This