Επιλογή Σελίδας

Στο “Γιάννης Παραλυκίδης” ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αιγινιακός κέρδισε με άνεση την ΠΑΕ Ποντίων 2Ο12 Κατερίνης με 5-2, αποζημιώντας τους πολυπληθείς φίλους του.

Έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι με τους Αιγινιώτες να παίρνουν εύκολα το τρίποντο και να συνεχίζουν δυναμικά την κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι γηπεδούχοι κατά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν, σύμφωνα με την αγωνιστική τους παρουσία να διευρύνουν κι άλλο την έκταση του σκόρ.

Το νεανικό συγκρότημα των Ποντίων, που ήταν αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης κέρδισε τις εντυπώσεις και άφησε ελπίδες για ένα ευοίωνο μέλλον.

Στο 5′ ο Σαββίδης με ωραία σέντρα βρήκε τον Ραφαήλ Παρδάλη και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας χωρις δυσκολία με κοντινό πλασσέ άνοιξε το σκόρ.

Στο 37′ σουτ βολίδα του Αποστολίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Ποντίων.

Στο 42′ ο Αποστολίδης εκτέλεσε εξαιρετικά κόρνερ και ο Βασίλης Χατζηδίμπας με δυνατό σούτ από ευνοϊκή θέση έγραψε το 2-0.

Στο 49′ ο Καζακλάρης με κεραυνοβόλο μακρινό σούτ μείωσε σε 2-1 και ξαναέβαλε τους φιλοξενούμενους στο μάτς, για πολύ λίγο.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ομάδας του Αιγινίου έτσι στο 59′ σε κόρνερ στο Αποστολίδη πετάχτηκε ο Παρδάλης και με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-1.

Στο 64′ ο ταλαντούχος Κώστας Τασιώνας με ψηλοκρεμαστό ευθύβολο σουτ, ύστερα από ασίστ του Αποστολίδη, που ήταν για τρίτη φορά ο δημιουργός τέρματος “κρέμασε” τον αντιπαλο γκολκίπερ και πέτυχε το 4-1.

Στο 75′ ο Καρτσαμπάς Χ. έδωσε μπαλιά πάρε-βάλε στον Χατζηδίμπα, που αφού απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα χρίστηκε σκόρερ δις σημειώνοντας το 5-1.

Στο 77′ ο Αδαμόπουλος Δ. με θαυμάσια προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Διαιτητής ο κ. Μέγας και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Κουτσικανίδης και Κωτούλας.

Οι συνθέσεις:
Αιγινιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Κύρου, Καρτσαμπάς Α. (60′ Τσολακίδης), Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς Χ., Κοσμίδης, Κόλα (70′ Δαραής), Αποστολίδης (70′ Τοπαλίδης), Σαββίδης (46′ Μπουρανής), Παρδάλης (60′ Τασιώνας), Χατζηδίμπας, Ζώβληκας.
ΠΑΕ Ποντίων 2012 Κατερίνης (Στέργιος Γιώτσας): Καρασαββίδης, Μουρατίδης, Γιώτσας, Κυλώνης, Αδαμόπουλος Δ., Αδαμόπουλος Β., Παπαδημητρίου, Κατσίμπουρας (55′ Μιχαλήτσος), Καζακλάρης, Σαφέτης, Χανδόλιας)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This