Επιλογή Σελίδας

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Λεωνίδα Μπίλη στον πάγκο του Αιγινιακού, αφού οι πρωτοπόροι της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κέρδισαν δύσκολα αλλά δίκαια με 2 -1 τον αξιόμαχο Ατρόμητο Κατερίνης, που πάλεψε με αξιώσεις και στα 90 λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν τους κυανολεύκους, καθώς προηγήθηκαν στο σκορ με το… καλημέρα, και έβαλαν σε προβληματισμό τους Αιγινιώτες.

Άμεσα όμως η ομάδα του Αιγινίου αντέδρασε δυναμικά και γύρισε το μάτς, ύστερα από αρκετά καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, φθάνοντας στη νίκη και αποκτώντας προβάδισμα 6 βαθμών από τη δεύτερη της βαθμολογίας Ακαδημία Πλαταμώνα  ( ήρθε ισόπαλη μέσα στην Εξοχή), στη έναρξη των πλέι οφ.

Στο 1′ ψυχρολουσία στο “Γιάννης Παραλυκίδης” ο γκολκίπερ του Αιγινιακού Κουγιουμτζόγλου κράτησε τον Τσιτλακίδη, εντός περιοχής και στο καταφανές πέναλτυ που δόθηκε ο παθών έκανε το 0-1.

Στο 13′ ο Μπουρανής εκτέλεσε κόρνερ ο Κοσμίδης με κεφαλιά τροφοδότησε τον Γιαζιτζόγλου και ο αρχηγός με δυνατό σούτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 16′ ο Μπουρανής με φοβερό μακρινό σούτ τράνταξε το καθετο δοκάρι του Ατρόμητου.

Στο 20′ νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους, όταν σε κόρνερ του Κόλα ο Χατζηδίμπας με ωραία κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι αυτή τη φορά, από καλή θέση.

Στο 54′ ο Κακατάτσιος σέντραρε και ο πρώτος σκόρερ Ραφαήλ Παρδάλης με θαυμάσιο κοντινό σούτ έγραψε το τελικό 2-1.

Διαιτητής ο κ. Παραδεισόπουλος και Βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Αδαμόπουλος και Κωτούλας .

Οι συνθέσεις
Αιγινιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Κουγιουμτζόγλου,  Αβραάμ (46′ Παππάς), Κακατάτσιος, Γιαζιτζόγλου, Μπουρανής, Κόλα (60′ Τσολακίδης),  Σαββίδης (67′ Τασιώνας), Καρτσαμπάς Α., Παρδάλης (67′ Μπουντάνι), Χατζηδίμπας, Κοσμίδης (46′ Αποστολίδης).
Ατρόμητος Κατερίνης (Γιώργος Μπεκιάρης): Τοrollari (50′ Λαφατζής), Σατσίδης, Καρκάλης, Χρυσόπουλος, Σταμκόπουλος, Παναγιωτίδης Γ. (54′ Γιουμίδης), Μιχαηλίδης (50′ Γεωργιάδης), Κλιάνης, Τσιτλακίδης (63′ Κρομλίδης), Ζαγγελίδης, Τσέλο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This