Επιλογή Σελίδας

Στην 6η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παρέμεινε η ΑΕ Καρίτσας που κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 την ΑΕ Περίστασης, σε αγώνα για την 11η αγωνιστική.

Οι Καριτσιώτες έφτασαν τους 18 βαθμούς ενώ η ομάδα της Περίστασης δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της Ακαδημίας Πλαταμώνα με τον Αιγινιακό και να πλησιάσει στις πρώτες δυο θέσεις, παραμένοντας στην 3η θέση με 23 βαθμούς ενώ πλέον έχει “συγκάτοικο” τον Ατρόμητο Κατερίνης.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 45′ με προβολή ο Κωστόπουλος, έπειτα από κεφαλιά του Τουλίκα, με το 0-1 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Η ΑΕ Καρίτσας αγωνίστηκε από το 55′ και μέχρι τέλος με παίκτη λιγότερο καθώς ο Κωστόπουλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τραούδας με βοηθούς τους Ντασιόπουλο και Σταφίδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής):
Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης (63’ Πολυχρονιάδης), Γεροντίδης, Κολαξίδης (75’ Κολαξίδης), Παπαδημητρίου (63’ Ευθυμιάδης), Κουσουρής, Χατζηθεοδωρίδης, Κάλτσο (46’ Γκουνέλας), Σπυρλίδης, Αποστολίδης, Κατσαμάγκας (46’ Κουτσουμπέας).

ΑΕ Καρίτσας (Σωτήρης Ζιώγας): Ρετσίδης, Καραθάνος Α. (90’ Παπαϊωάννου), Παυλίδης, Μπατζογιάννης, Μπιτσάνης, Τουλίκας, Κωστόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Καραθάνος, Καλαϊτζίδης, Ναζλίδης (90’ Τόκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This