Επιλογή Σελίδας

“Ζωντανός” στη διεκδίκηση της πρωτιάς στα μπαράζ έμεινε ο Δίας Δίου, ο οποίος κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας τον Αετό Καταλωνίων, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας σε 17 βαθμούς, τέσσερα παιχνίδια πριν το τέλος (υπενθυμίζεται ότι αν η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο της βαθμολογίας είναι μικρότερη από 13 βαθμούς, τότε προβλέπεται μπαράζ, διαφορετικά ο πρώτος κατακτά το πρωτάθλημα). Ο Αετός με τη σημερινή του ήττα υποχώρησε στην 11η θέση με 30 βαθμούς, ωστόσο κρατάει την τύχη στα χέρια του όσον αφορά στην παραμονή μιας και έχει μια διαφορά εννέα βαθμών από την 13ο Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη.

Ο Νάκας άνοιξε το σκορ για τον Δία στο 9′.
Το 0-2 έγινε στο 18′ και πάλι από τον ίδιο παίκτη.
Στο 40′ ο Λάζος διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για τον Αετό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κ. Λαφατζής με βοηθούς την Β. Τσικλιτάρη και τον Πέτσι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Μπεκιάρης, Κουτσιαρής, Σαρηγιαννίδης, Χαντζαρίδης, Φωτόπουλος, Καραγκούνης (63′ Λυκόπουλος), Τσιντώτας, Ιωάννου, Σκούφας, Δημητρίου, Λάζος.
Δίας Δίου: Σαρπότας, Λαζαρίδης, Παναγιωτίδης, Αετός, Ζαβαντίας, Φωτίου, Ευαγγελόπουλος (90′ Μ. Καραμήτρος), Γκουνέλας, Καλουσίδης (90′ Δ. Καραμήτρος), Νάκας (87′ Παρλάντζας), Συρανίδης (51′ Κομοζούρης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This