Επιλογή Σελίδας

Αθλητικό ραντεβού στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης έδωσε το νέο αίμα του Ελληνικού Στίβου, στο πλαίσιο διεξαγωγής των Διασυλλογικών Αγώνων Κ14 (Α’ Δρομικό Τρίαθλο).

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, στίβος και φρίσμπι

Συγκεκριμένα στις 12/04, φιλοξενήθηκαν με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης/Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Παιδείας (Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης), αθλητές – αθλήτριες της ‘Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως σημειώνει σε δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιώργος  Κοκαβίδης: «Μεταφέρω σε όλες τις αποστολές το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου. Με όλα τα διαθέσιμα μέσα και το προσωπικό του Δήμου μας προετοιμάσαμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α’ ΔΑΚ, προκειμένου να φιλοξενηθούν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες οι αγώνες. Ευχαριστώ θερμά όλους τους εργαζόμενους  που συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή τους. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για τις επιδόσεις τους.  Επενδύουμε στον κλασικό αθλητισμό και προγραμματίζουμε ήδη την επόμενη (Β’ αλτικό τρίαθλο) σημαντική αθλητική συνάντηση, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Καλούμε όλους τους δημότες μας να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παιδιών μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του προγράμματος των αγώνων διεξήχθησαν:

Δρόμοι: 60μ – 800μ – 60 εμπ.(0,50 εκ.)

Άλματα: Ύψος – Μήκος

Ρίψεις: Σφαιροβολία (3κ) – Vortex

Pin It on Pinterest

Shares
Share This