Επιλογή Σελίδας

Η ΚουΠα Κιλκίς επικράτησε με 78-64 των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της National League 2.

Η ΚουΠα Κιλκίς κατάφερε, μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, να αποσπαστεί στο σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο και εν συνεχεία διαχειρίστηκε με επιτυχία το προβάδισμά στης στο τέταρτο για να φτάσει στην τέταρτή της νίκη που τη διατήρησε εντός ζώνης play off, καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα, τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη πλήρωσαν το κακό τους τρίτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να διεκδικήσουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και ελέω goal average βρίσκονται στη δέκατη θέση που οδηγεί στα play out αφήνοντας πίσω της τους ισόβαθμους Ολυμπιακό Βόλου και Μελίκη.

Η απόλυτη ισορροπία χαρακτήρισε το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από δεκαέξι πόντους.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκάλεπτου, με την ΚουΠα να είναι αυτή που βρήκε περισσότερες λύσεις στην επίθεση και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προγούμενη με 36-32.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η γηπεδούχος κατάφερε να αποσπαστεί στο σκορ, σημειώνοντας είκοσι δύο πόντους, με τον Φρυγανιώτη να πετυχαίνει δεκαπέντε και το σκορ να διαμορφώνεται σε 58-47.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο φιλοξενούμενος ισορρόπησε ξανά το παιχνίδι, με την ομάδα του Κιλκίς να καταφέρνει να διατηρήσει το προβάδισμά της και να φτάνει στη νίκη με το τελικό 78-64.

Διαιτητές: Λυγούρας, Χανός, Γκαρτζονίκας.

Δεκάλεπτα: 16-16, 36-32, 58-47, 78-64.

ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς (Θεοδωράκος): Θεοδωράκος 14 (3), Παπαδόπουλος 22 (3), Ακριτίδης 15, Μανδαλάκης 3 (1), Μακούλης 7 (1), Καρυπίδης 4, Ασιγκίδης 4, Πιπερτζής 7 (1), Κολεσιώτης 2.

ΜΑΣ Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη (Χατζηκυριακίδης): Τεπετίδης 15 (3), Μεσκούρης 2, Μάρκου 3, Τσίγκας 12 (1), Γιανναράς 14 (3), Ταζόπουλος 6, Ζλάκιος 8 (1), Καπλάνης, Κομματάς 2, Γρηγοριάδης 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This